Сила в неоднозначності: Phil it & Roxolana видали спільний мініальбом "Коли квітне папороть"

Сила в неоднозначності: Phil it & Roxolana видали спільний мініальбом "Коли квітне папороть"

Творча спілка Phil it спільно зі співачкою Roxolana презентували новий мініальбом "Коли квітне папороть", який розкриває складні емоції стосунків. Пилип Коляденко в ефірному шоу "Селекція" на Радіо Промінь поділився, що через музику вони хочуть провести слухача до роздумів і прийняття себе.

Фото: Пресслужба Phil it & Roxolana

"Новою сторінкою існування і світобачення творчої спілки Phil it стала співтворчість з неймовірно талановитою виконавицею Roxolana, яка має силу в голосі, впевненість у власних відчуттях, глибокий та різнокольоровий світ, яким вона так щиро вміє ділитись. Сьогодні ми презентуємо вам нашу нову збірку разом із нею, яка має назву "Коли квітне папороть" — вільна, стрімка, чуттєва фантазія на тему сучасних стосунків, зрозумілих кожному почуттів, емоцій та все ж переживань, за якими ми так багато втрачаємо, життя, яке в нас забирають. Тож через музику, через звук, через власні голосні думки ми проводимо слухача до роздумів та навіть внутрішніх сумнівів, в яких він може знайти для себе правильний настрій, вірний шлях до прийняття себе, до відповіді, як бути далі, що насправді цінно і за які відчуття варто триматися та боротися у цьому житті", — розповів Пилип Коляденко в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

"Мініальбом "Коли квітне папороть" ми написали разом із творчою спілкою Phil it та безпосередньо з Пилипом Коляденком, який є засновником цієї спілки. Альбом містить в собі чотири треки та окреслює цикл почуттів, який проходить кожна пара протягом стосунків. Оскільки барви людських стосунків найрізноманітніші, то і пісні мають абсолютно різний вайб, звучання і наповнення. Сила цього альбому, як на мене, в його неоднозначності: ви не знайдете тут відповідей на свої запитання, але точно зможете зрезонувати з емоціями, які закладені в ці пісні, десь впізнаєте себе, десь згадаєте свої переживання і, можливо, цим пісням навіть вдасться трішечки загоїти ваші рани. Процес створення був доволі цікавим і емоційним, бо двом дуже впертим митцям — тобто мені та Філу довелося довіритися один одному. Тож ми бажаємо вам приємного прослуховування і спокійного та мирного дня", — розповіла Roxolana в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні шоу українських премʼєр "Селекція" виповнилося 9 років.

У квітні Roxolana видала сингл "Сміливі мають щастя".

Також читайте інтервʼю ROXOLANA: "Нині сміливість ― це про кожного з нас".

У листопаді Phil it видав мініальбом "Епілог".

Також читайте інтервʼю Phil it: "Я шукаю слухача, який прагне усвідомлення того, ким він є в цьому житті".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.