ANNEI: У мене вистачає сил поєднувати роботу на беквокалі та сольну кар'єру

ANNEI: У мене вистачає сил поєднувати роботу на беквокалі та сольну кар'єру

Співачка ANNEI народилася в Харкові, співала в церковному хорі, а згодом стала учасницею популярного вокального талант-шоу. Під час участі в ньому дівчина познайомилася з Дмитром Монатіком, який згодом запросив її стати своєю беквокалісткою. Цього року виконавиця оголосила про початок сольної кар'єри, а нещодавно презентувала свій другий сольний сингл "Роздягни".

У шоу "Вікенд нової музики" на Радіо Промінь співачка ANNEI розповіла ведучій Ксенії Івась про рідних, які продовжують жити в Харкові, та поділилася подробицями створення своєї нової пісні "Роздягни".

0:00 0:00
10
1x

Фото:  Пресслужба ANNEI

Я співаю про оголення душі й момент, коли двоє людей починають будувати свої стосунки

ANNEI, ти народилася в Харкові. Чи спілкуєшся з друзями та рідними, які там залишилися?

Звісно, спілкуюся. У мене там живуть мама та бабуся. Я всіма силами намагалася вмовити їх переїхати в інші міста або регіони України, але мені це не вдалося, бо вони дуже люблять свій дім. Ми постійно на зв'язку. Попри ситуацію в місті, вони тримаються й залишаються на позитиві.

Сьогодні ти презентуєш пісню "Роздягни". Розкажи про закладену в неї історію.

Якщо вперше почути лише приспів цієї пісні, можна трактувати її дуже поверхнево. Але по факту я співаю про оголення душі й момент, коли двоє людей починають будувати свої стосунки. Це можуть бути дружні або романтичні стосунки. І саме момент, коли ці дві людини зближуються, сповнений цікавістю, невизначеністю і навіть магією. Я назбирала захоплення цим моментом і написала про нього пісню. Це такий баланс між пристрастю і душевною історією.

Чи має ця пісня конкретного адресата? 

Напевно, ні, бо мені одразу ніхто не спадає на думку. Зазвичай коли я пишу, це збірна історія з усіх емоцій, які я переживала. У мене навіть один рядок може бути про одну людину, другий — про іншу, а третій я взагалі можу писати про якогось іншого персонажа. Тому саме в цій пісні немає конкретного адресата.

Аранжування до пісні робив відомий хітмейкер Міша Гайдай. Розкажи, як ви познайомились?

Він співпрацював із Дмитром Монатіком і співпрацює з ROXOLANA. Я чула, що він прекрасний і суперталановитий і мені дуже подобається як він пише і його бачення музики загалом. Я прийшла до нього з піснею "Бережи" — першим треком, який я випускала. Ми познайомилися на студії під час нашої першої сесії. З ним дуже легко співпрацюється і, думаю, що можу назвати його другом і дуже цим пишаюся. 

Ти також працюєш на беквокалі у Дмитра Монатіка. Коли закінчиться ваш контракт, що плануєш робити далі?

Ми не маємо контракту, я працюю в його основному складі й робота відбувається на супердобровільних засадах. Тобто, якщо я в якийсь момент вирішу, що мені, наприклад, важкувато поєднувати ці дві діяльності, на жаль, це буде періодом, коли нам треба буде розходитися. Але наразі я тішуся з того, що мені поки не доводиться про це думати. У мене вистачає сил, ресурсу й часу для того, щоб поєднувати роботу на беквокалі та сольну кар'єру. Я поки навіть не хочу ні думати, ні говорити про те, що нам колись доведеться розходитися, бо я дуже люблю співпрацю з Дмитром і його командою.

Твоя перша пісня називається "Бережи", а друга "Роздягни". Яким дієсловом називатиметься твоя третя пісня?

Я почала порівнювати це з тим, якщо, наприклад, почитати назви пісень Святослава Вакарчука, в них також можна знайти "Стріляй", "Обійми" тощо. Третя моя пісня буде не в наказовому форматі. Я вже працюю над нею, вона має іншу назву. Це буде красива та лірична композиція, яка побачить світ на початку серпня.
 

Редакторка текстової версії — Олена Кірста

Відеоверсії ексклюзивних інтерв'ю з артистами дивіться на офіційному YouTube-каналі Радіо Промінь

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.