Магія соцмереж: Німецький дует Schrotthagen та Alina Pash випустили трек Full Moon

Магія соцмереж: Німецький дует Schrotthagen та Alina Pash випустили трек Full Moon

Німецький електронний дует Schrotthagen спільно з українською співачкою Alina Pash випустив трек Full Moon. Співпраця артистів стала результатом випадкового знайомства у соцмережах. Alina Pash в ефірі Радіо Промінь зазначила, що трек поєднує електронні біти дуету з її унікальним стилем, який включає елементи українського фольклору.

0:00 0:00
10
1x

Фото:  Лілія Лилик, Радіо Промінь 

"В першу чергу, хочу звернутися до всіх слухачів, до фанів — ви справжні маги соціальних мереж, тому що так, як ви допомагаєте артистам знайти одне одного і зробити класні колаби — так не може ніхто, так ми самі не можемо навіть часом придумати. І так сталося і з моєю ситуацією, з цим німецьким електронним дуетом Schrotthagen. Я якось їх бачила в соціальних мережах в Інстаграмі в рілсах їхні відео, де один молодий хлопець і один більш старший чоловік дуже прикольно танцюють під  технобіти в себе в невеличкій студії. Я побачила, що в них там багато сиплеться фоловерів і всі їх обожнюють, тому що це виглядає природно, прикольно і музика справді епічна і цікава. Якось я так собі відмітила, що це класні чуваки і потім хтось відмітив мене у них на пості, що є така українська карпатська малишка, яка може вбити цей біт, цей трек своїм стилем. Їхній менеджер написав мені. Я зацінила їхнє музло і зрозуміла, що я справді можу щось цікаве привнести в цю кінематографічну музику активно. Я таке справді дуже люблю, обожнюю електронні експерименти. Ну і вийшла така пісня, трохи натхненна, відверто скажу, "Дюною" — якраз тоді подивилася другу частину і мені дуже сподобалися вокали там і тому я намагалася якось так своєрідно, по-українськи навіть, використовуючи таку більш фольклорну манеру співу, якщо так можна сказати, і вийшла пісня Full Moon про повню",  — розповіла Alina Pash в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні шоу українських премʼєр "Селекція" виповнилося 9 років.

У травні Alina Pash та Zbaraski презентували альбом "Nikoly. S4e raz".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.