Залишки спільної історії: KOLA & Міша Крупін представили спільний трек "Тюльпани"

Залишки спільної історії: KOLA & Міша Крупін представили спільний трек  "Тюльпани"

KOLA та Міша Крупін представили нову пісню "Тюльпани". Це емоційний трек про людей, які намагаються зберегти залишки спільної історії, попри конфлікти.

"Для мене цей трек про людей, які хапаються за залишки спільної історії", — розповів Міша Крупін у ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

KOLA додала, що цей трек символізує важливість пам'ятати хороші моменти у стосунках.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Міша Крупін & KOLA

"Пісню "Тюльпани" написала KOLA і запропонувала мені дует. Справді, ми дуже різні артисти і я вирішив, що "Тюльпани" — це ідеальне рішення, тому, не роздумуючи, погодився. Для мене цей трек про людей, які хапаються за залишки спільної історії, вони згадують одне одному всі гріхи, докоряють, сваряться, скоріш за все це остання їх розмова, далі кожен піде своїм шляхом. Разом з цим я готую сольні треки і окремі треки пишу, в Харкові, спеціально для харків'ян, для рідного міста. Я думаю, що це буде дуже потужно", — розповів Міша Крупін в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь. 

"Ця пісня розповідає про те, як любов може поєднувати людей, незважаючи на всі труднощі та конфлікти. Як важливо пам’ятати хороші моменти у стосунках і вміти вчасно розібратися у ситуації для збереження найголовнішого – справжнього кохання. Я дуже задоволена результатом нашої роботи з Мішею і щиро сподіваюся, що слухачі відчують той настрій та ті емоції, що ми заклали у пісню", — прокоментувала прем’єру KOLA.

Нагадаємо, у червні шоу українських премʼєр "Селекція" виповнилося 9 років.

У грудні alyona alyona, KOLA та Jerry Heil до Різдва спільно видали пісню "Щедра ніч".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.