Лірика та агресія: Nasteisha та Insomnia представили трек "By the Way"

Лірика та агресія: Nasteisha та Insomnia представили трек "By the Way"

Дует Nasteisha та Insomnia презентували нову пісню "By the Way", в якій вперше використано унікальне гітарне звучання. Трек складається з двох частин: ліричної та агресивної, що демонструє багатогранність їхньої творчості.

"У пісні ми використали унікальне для нас гітарне звучання, яке підкреслює ліричний флоу нашої артистки, а вже в другій частині треку ми використали гітару з дисторшном, створюючи сильний та пронизливий гітарний риф", — розповідає музичний продюсер проєкту Nasteisha Insomnia в ефірі Радіо Промінь.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Nasteisha & Insomnia

"Я з радістю представляю нашу нову пісню "By the Way", яка, сподіваюся, вам сподобається. У пісні ми використали унікальне для нас гітарне звучання, яке підкреслює ліричний флоу нашої артистки, а вже в другій частині треку ми використали гітару з дисторшном, сильний та пронизливий гітарний риф у цій частині відмінно поєднується з агресивним флоу Nasteisha, що ми ще більше підкреслили у кліпі на YouTube. Для тих, хто хоче насолодитись не лише звуком, але і візуальною складовою, запрошуємо переглянути кліп на цю дуже-дуже приємну для ваших вух пісню — кліп вже є на YouTube і вам він сподобається, — розповів  музичний продюсер проєкту Nasteisha Insomnia в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні шоу українських премʼєр "Селекція" виповнилося 9 років.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.