Допомога бригаді НГУ "Азов": Фестиваль Faine Misto 2024 оголосив весь список виступаючих артистів

Допомога бригаді  НГУ "Азов": Фестиваль Faine Misto 2024 оголосив весь список виступаючих артистів

З 2 по 4 серпня у Львові відбудеться фестиваль Faine Misto під гаслом "Земля майбутніх легенд" на підтримку бригади НГУ "Азов". Цьогорічний захід об'єднає 51 артиста, серед яких Жадан і Собаки, KARNA, O.Torvald, Vivienne Mort, а також іноземний гість із Люксембургу — ROME.

"На фестивалі працюватимуть шість сцен: Main Stage, Dark і Light Stage, Амфітеатр, Underground Stage та Реггі Stage," — розповіла проджект-менеджерка фестивалю Тетяна Босюк в ефірі Радіо Промінь.

Метою цьогорічного фестивалю є збір п'яти мільйонів гривень для забезпечення логістичних і гуманітарних потреб бригади "Азов". Для безпеки відвідувачів на території FEST Republic облаштовані укриття, а в кожному фестивальному паспорті буде QR-код з переліком укриттів поблизу.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Надія Белік

"Фестиваль Faine Misto вдруге відбудеться у Львові з 2 по 4 серпня під гаслом "Земля майбутніх легенд" в підтримку бригади НГУ "Азов". В концепцію фестивалю ми вкладаємо ідею п'яти стихій, які вирують у кожній людині і, прийшовши зі своєю стихією, кожна файна людина приносить енергію, яка об'єднується у спільну непереборну стихію файних людей, створюючи історії, про які в майбутньому розповідатимуть легенди. На фестивалі працюватимуть шість сцен: це Main Stage, Dark і Light Stage, Амфітеатр, який доповнюється театральними виставами, Underground Stage та Реггі Stage. Цьогорічний лайнап уже сформовано, туди входять такі артисти, як Жадан і Собаки, KARNA, Курган і Агрегат, O.Torvald, Latexfauna, Vivienne Mort, Паліндром, також до нас приєднується іноземний артист із Люксембургу ROME. Загалом у нас виступить 51 артист. Головна ціль цьогорічного фестивалю — збір коштів для забезпечення логістичних і гуманітарних потреб бригади НГУ "Азов", з якою команда Faine Misto працює від початку повномасштабного вторгнення. Минулого року нам вдалось зібрати майже 4 млн грн, цього року ціль фестивалю зростає до п'яти мільйонів гривень на потреби військових. Щодо безпеки відвідувачів, то це одна з найголовніших цінностей фестивалю, на території FEST Republic, де він відбуватиметься, облаштовані укриття, тож на випадок повітряної тривоги їх буде легко знайти завдяки ознакуванню. Також ми додаємо у фестивальний паспорт, який отримає кожен відвідувач, qr-код із переліком укриттів за межами, але поблизу території, куди можна дістатись пішки за 15 хвилин. Тож до зустрічі у серпні, файні люди, адже поки ми разом, то наша міць зростає", — розповіла проджект-менеджерка фестивалю Faine Misto Тетяна Босюк в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні шоу українських премʼєр "Селекція" виповнилося 9 років.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.