Поринути у казку: Геля Зозуля представила пісню "Літом"

Поринути у казку: Геля Зозуля представила пісню "Літом"

Геля Зозуля випустила нову композицію "Літом", яка передає настрій безтурботного літа і закликає слухачів відволіктися від буденності та посміхнутися. Історія створення пісні пов'язана з ароматом вишневого цвіту, який надихнув артистку на написання треку.

"Композицією "Літом" мені б хотілося передати настрій безтурботного літа, щоб кожен слухач хоч на 2 хвилини поринув у казку, відволікся від буденності та просто посміхнувся," — розповіла Геля Зозуля в ефірі Радіо Промінь.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Лілія Лилик, Радіо Промінь

"Композицією "Літом" мені б хотілося передати настрій безтурботного літа, щоб кожен слухач хоч на 2 хвилини поринув у казку, відволікся від буденності та просто посміхнувся. Історія появи цієї композиції досить незвична, адже пов'язана з вибором парфумів. Одного звичайного ранку перед радіоефіром я пішла в магазин в пошуках парфумів і раптом аромат вишневого цвіту мені настільки сподобався, що я не лише придбала флакон, а й за кілька хвилин написала пісню. Мені дуже приємно, що задовго до виходу пісні я вже співала разом зі своїми слухачами пісню "Літом" на концертах, тому запрошую і вас до прослуховування", —  розповіла Геля Зозуля в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні шоу українських премʼєр "Селекція" виповнилося 9 років.

У лютому Геля Зозуля представила сатиричну "Веселу пісню".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.