Тонни брехні: Gunna Chorna історію зради розповіла у новій пісні

Тонни брехні: Gunna Chorna історію зради розповіла у новій пісні

Gunna Chorna випустила новий трек "Бути тобою", створений під враженням від неприємної ситуації з близькою подругою. 

"Всі ми маємо свої уроки, але ніхто не несе відповідальності за вибір вчинків інших", — поділилася співачка в ефірі Радіо Промінь. 

Трек закликає слухачів залишати негативні емоції позаду і танцювати, дякуючи за життєві уроки.

 

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Gunna Chorna

"На трек "Бути тобою" мене наштовхнула не зовсім приємна ситуація, але я вирішила вилити свої емоції на легкі танцювальні біти. Не так давно я дізналася, що моя близька подруга роками навішувала мені тонни брехні. І, знаєте, в таких випадках є дві опції: розбиратись, тратити свої нерви, ще раз перейняти на себе розчарування або ж піти на останню прощальну зустріч, підіграючи і спостерігаючи за такою кумедною виставою. Наступного дня я сиділа біля мікрофона, а в руках був список усіх фальшивих, так би мовити, уроків, які давало мені життя. Всі ми люди і всі ми маємо свої уроки, але слід завжди пам'ятати: ніхто з нас не несе відповідальності за вибір вчинків інших, тому якщо ви досі виношуєте в собі чи то образи, чи то злість, чи то розчарування — слухайте мій новий трек "Бути тобою", пританцьовуючи дякуйте за, так би мовити, урок. А також сердечно запрошую до перегляду кліпу на цю пісню, адже там я зобразила усіх, хто мене зраджував або просто вів себе некоректно. Мені подобається примушувати людей танцювати, тому наразі я продовжую працювати в цьому ж напрямку, звичайно ж міксуючи з хіп-хопом", — розповіла Gunna Chorna в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні шоу українських премʼєр "Селекція" виповнилося 9 років.

У грудні Gunna Chorna та Yarima спільно видали трек "Амур".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.