Кожне слово правда: Бажана у дуеті з Олександром Положинським випустила пісню "Сука війна"

Кожне слово правда: Бажана у дуеті з Олександром Положинським випустила пісню "Сука війна"

Бажана у дуеті з  Олександром Положинським випустила пісню "Сука війна", яка стала втіленням її особистої історії та переживань під час війни. Пісня, яка була написана в Києві під обстрілами, є квінтесенцією почуттів артистки. "Мені складно іноді її слухати, бо щоразу я занурююсь в ці почуття і кожного разу в мене болить",  — каже Бажана.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Міха Хайкін

"Для мене "Сука війна" дуже непроста пісня, багатошарова, багаторічна — це моя особиста історія кохання і війни. Це ніби квінтесенція моїх почуттів. Хто не знає, я дуже багато років працюю сонграйтеркою і пишу пісні іншим відомим артистам і тому це для мене новий, дуже великий етап — я захотіла показати, чим саме дихаю я, саме ту творчість, якою я прошита. Ця пісня була написана в перший рік війни, коли я знаходилася в Києві під обстрілами. Кожне слово в цій пісні правда. Навіть мені складно іноді її слухати, бо щоразу я занурююсь в ці почуття і кожного разу в мене болить. Я писала її, дописувала і коли вже все було майже готове, я показала пісню своєму другу, відомому українському продюсеру Михайлові Ясинському і ми зрозуміли, що не вистачає чогось дуже важливого — а саме головного героя. В мене не було жодного сумніву, хто має ним стати. Я одразу запропонувала своєму давньому і близькому другу Олександру Положинському написати його частину і разом зі мною розповісти цю історію кохання з чоловічого боку, щоб ця історія вийшла об'ємною, не тільки жіночною. І коли я почула все, що в нас виходить, я одразу зрозуміла, що все склалось і що більше я нічого не хочу додавати, що вже в такому вигляді я можу показати цю пісню світу. Віктор Скуратовський запропонував, щоб я була оголена у кліпі, як образ беззахисності і оголеності почуттів. Олександр — мужній, справжній герой, поруч з ним я особливо жіночна — мені так точно здається. Поруч зі мною він особливо мужній. Я вважаю, що наш інь-янь вийшов максимально, хоча ми до цього точно не прагнули — так саме склалося. Ми просто хотіли розповісти все, чим кожен з нас зараз хворіє. Я дуже вдячна всім, хто працював над цим треком. Наразі я готую великий творчий концерт під назвою "Моє", на якому будуть дуже багато цікавих неочікуваних дуетів. Тому слідкуйте за анонсами", — розповіла Бажана Ольга Животкова в ефірі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.