Мелодія надії в часи тривог: "Громадянин Топінамбур" видав сингл "Любов сильніша"

Мелодія надії в часи тривог: "Громадянин Топінамбур" видав сингл "Любов сильніша"

"Громадянин Топінамбур" презентував нову пісню "Любов сильніша", піднесену оповідь про перемогу любові над страхом і тривогою. Роман Забуга, фронтмен гурту, зазначає: "На війні воюють не тому, що люто ненавидять свого ворога, а тому, що дуже люблять тих, хто залишається вдома. Саме тому любов сильніша за страх". 


 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба гурту Громадянин Топінамбур

""Любов сильніша". Вона, як і багато наших інших пісень, присвячена нашому сьогоденню: зараз наше життя переповнене страхами та тривогами, дуже легко втратити віру в те, що рано чи пізно настануть світлі часи і не дивлячись ні на що, ми повинні пам'ятати, що саме любов сильніша за все і вона обов'язково переможе. Десь я почув таке твердження, що на війні воюють не тому, що люто ненавидять свого ворога, а тому, що дуже люблять тих, хто залишається вдома. Саме тому любов сильніша за страх і саме вона дає сили продовжувати боротьбу та триматися в такі непрості часи, як зараз. Через деякий час у нас вийде ще одна нова пісня в добірку українського кантрі від Топінамбурів, я не можу зупинитися і продовжую співати про сильних та фатальних жінок, вона буде мати назву "Валькірії"", — розповів фронтмен гурту "Громадянин Топінамбур" Роман Забуга в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь. 

Нагадаємо, у березні "Громадянин Топінамбур" випустив пісню "Елізабет".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.