"Мотор'ролла" представляє пісню "Ми неподільні": гімн єдності у часи випробувань

"Мотор'ролла" представляє пісню "Ми неподільні": гімн єдності у часи випробувань

Гурт "Мотор'ролла" видав нову пісню "Ми неподільні". Трек, створено за участю вінницького автора Олександра Клеца, розкриває тему сімейних цінностей у важкі часи. "Мотор'ролла" також анонсувала вихід двох альбомів до 30-річчя гурту, включаючи збірку кращих пісень на вінілі.


 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба гурту  Мотор'ролла

"Днями ми презентували нашу нову пісню, яка має назву "Ми неподільні". Це, на перший погляд, пісня про кохання, текст до якої створив наш друг з Вінниці Олександр Клець. Останнім часом, на превеликий жаль, дуже багато українців не в змозі втримати сім'ї і сім'ї розпадаються. І своєю піснею "Ми неподільні" ми хотіли би всім українцям нагадати, що наша сила в єдності. Також хотілося б цією піснею підтримати ті сім'ї, які тимчасово знаходяться у стані розлуки, тобто дружина і діти за кордоном, а чоловіки захищають Україну. Цього року група "Мотор'ролла" відзначає 30-річчя з моменту першого публічного виступу і з цього приводу ми вирішили випустити одразу два альбоми, перший з яких буде стандартний номерний і буде складатися десь із 15-ти пісень, а другий – це збірка найкращих наших пісень за останні роки, яку ми плануємо випустити на вінілі", — розповів фронтмен гурту "Мотор'ролла" Сергій Присяжний в ефірі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.