Kutovyi видав сингл про втрату ментальної рівноваги

Kutovyi видав сингл про втрату ментальної рівноваги

Kutovyi видав сингл "Накрутив", що є глибоким особистим вираженням його досвіду з самонакрутами та психологічними викликами протягом останнього року. Пісня розповідає про втрату ментальної рівноваги.


 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Kutovyi

"Трек "Накрутив" – це максимально особиста історія для мене, тому що весь свій 2023-й рік я прожив у стані постійних самонакрутів. І ця пісня дуже добре показує історію про цю людину, яка себе накручує, робить постійно хибні висновки і це дуже отруює її життя, забирає ментальну рівновагу, спокій і взагалі дуже псує стосунки з близькими людьми. Але цей персонаж, як і я, він недостатньо хоробрий, щоб відкрито обговорювати хвилюючі питання і він постійно крутиться сам в цьому циклі з накрутів. В мене це стосувалося взагалі різних аспектів життя: мені, наприклад, складно було заснути в тиші, бо я починаю відчувати кожен нерв на тілі і накручую себе до панічних атак. Або ж, наприклад, якщо друзі там довго не читають повідомлення, я можу легко накрутити себе аж до того, що я їм не потрібен і взагалі їм не цікаво зі мною спілкуватися. І я вірю, що це проблема зараз дуже поширена і багато кому може відгукнутися. А ментальне здоров'я – це важлива річ. І особисто я пішов на терапію, почав пропрацьовувати ці питання і якщо у вас теж є подібні симптоми і вам це отруює життя – знайте, що ви такий не один і ці питання варто обговорювати з професіоналами", — розповів Kutovyi в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.