SANNA і Morphom новою піснею закликають змінювати світ на краще

SANNA і Morphom новою піснею закликають змінювати світ на краще

SANNA і Morphom спільно випустили пісню "Злива". Новий трек є закликом почати змінювати цей світ та розпочати саме з себе.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Фейсбук-сторінка Morphom

"Зараз іде період змін не тільки в нашій країні, а й в цілому світі. Дуже важливо нам теж змінюватись відповідно та ставати більш гнучкими та легшими, знаходити любов в серці та цінувати все, що ми маємо. Треба памʼятати, що все починається з однієї маленької зернинки, однієї людини, яка може змінити все. Треба лише вірити в себе та бути наповненим зсередини. І тоді колективна енергія зрушить все на краще", — каже SANNA.

"З артисткою SANNA нас познайомив Женя Чичановський, саундпродюсер із Івано-Франківська. Приблизно за місяць до початку війни я написав пісню для SANNA під назвою "Мій дім". Таким чином ми почали разом працювати і дружити. Зараз SANNA приїжджає до мене на сонграйт-сесію приблизно раз на три місяці, ми працюємо по декілька днів, пишемо разом матеріал для неї. "Злива" — це остання пісня, яку ми написали разом. І за збігом обставин, я ще й співаю там у другому куплеті. SANNA дуже цікава артистка, я впевнений, що її варто запросити в ефір і розпитати про творчий шлях, адже він починається навіть не з неї, а скоріше з родового дерева. З її батька, який просував культуру українського козацтва за кордоном, а саме в Америці", — розповів Morphom в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у січні Morphom випустив сингл "Як сніг на голову".

Також читайте інтервʼю Morphom: "Дня не минає, навіть години, щоб я не був розумом на війні".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.