Артистка Чуприненко видала пісню про захищеність і свободу

Артистка Чуприненко видала пісню про захищеність і свободу

Артистка Чуприненко видала сингл “Степ”. Це пісня про дорослішання у степу на півдні, коли ти відчуваєш одночасно захищеність і свободу. Реліз пісні присвячено пам'яті батькові співачки.


 

Фото: Пресслужба Артистки Чуприненко 

"У мене вийшла нова пісня, яка називається "Степ". Це пісня про дорослішання у степу на півдні, про те, як це ‒ коли ти відчуваєш одночасно захищеність і свободу. І про те, як боляче втрачати це. Мені б дуже хотілося, щоб люди, в яких відібрали дім, мали можливість повернутися додому і не втрачали ніколи відчуття дому всередині. Я присвячую цю пісню своєму татові, якого не стало в грудні 2023 року, але який був за кермом мого дитинства і зробив його таким. Я дуже люблю цю пісню, люблю те, що відбувається в ній, люблю обкладинку до пісні, де ви можете побачити маму й тата Артистки Чуприненко, дельфінчика на дзеркалі Део Ланоса, лобове скло, і ми всі разом їдемо кудись рано-вранці, ще до сходу сонця. І цей густий туман, і відчуття, що нас чекає щось хороше попереду. І так хочеться, щоб нас чекало щось хороше… Мене, наприклад, чекає сольний концерт 16 березня. Можливо, він когось із вас також чекає. Я дуже хвилююся і готую стільки всього! Останній місяць увесь час працюю лише над цим концертом. Дуже люблю співати вам свої пісні, і мені так цінно, що ви любите їх слухати", — розповіла Артистка Чуприненко в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.