MBreeze видали англомовний трек "I’m Out"

MBreeze видали англомовний трек "I’m Out"

Гурт MBreeze видав англомовний трек "I’m Out", він розповідає про те, що не всі люди, не всі відносини з нами поруч назавжди. Пісня була створена 10 років тому, але тільки зараз була записана і видана.


 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба MBreeze 

"Я хочу презентувати вам нашу нову пісню, цього разу англомовну під назвою "I’m Out". Трішки передісторії: майже 10 років тому, навесні 2014 року, ми заснували цей гурт. З того моменту стільки всього змінилося, але є мрія, котра все ще з нами. Хто слідкує за нами з початку нашого творчого шляху, знають, що перший наш альбом був саме англійською мовою. В нас завжди було натхнення писати також і нею, але мовний бар'єр був присутній. Ми його помітили особливо, коли грали наші концерти і люди просто не розуміли, про що наші пісні. З того часу ми просто відкладали наші демочки іноземною в шафу. Але цього року вирішили діставати звідти деякі треки, щоб показувати вам і всьому світу. Почали, очевидно, з пісні "I’m Out" — пісні про те, що не всі люди, не всі відносини з нами поруч назавжди. Іноді важливо і потрібно відпускати та йти далі. Це життя і цього не потрібно боятися", — розповів вокаліст гурту MBreeze Олександр Біляк в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у січні MBreeze представили пісню-послання втомленим від війни.

Також читайте інтервʼю: Олександр Біляк MBreeze: Люди не зникають безслідно, вони залишаються в наших серцях.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.