Антитіла видали сингл "Ти саме та"

Антитіла видали сингл "Ти саме та"

Гурт Антитіла після тривалої паузи видав пісню "Ти саме та". Наживо новий трек було виконано 14 лютого під час  фінального концерту навколосвітнього туру в Києві, в якому Антитіла дали десятки концертів на трьох континентах та зібрали понад $600’000 для забезпечення бійців ЗСУ якісними медичними аптечками.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Фейсбук-сторінка гурту Антитіла

"Ця пісня і особиста, і загальна водночас, тому що як в більшості  текстів гурту Антитіла у них є декілька шарів. Все залежить від того, хто слухає пісню. Її можна сприймати на особистому рівні – і це присвята коханій, її можна сприймати на загальносуспільному рівні — і це присвята Батьківщині, що вона є тією самою коханою, тільки не тією, яка має одного коханого, а яка має мільйони коханих своїх громадян, які, по ідеї за нашою логікою, за нашими переконаннями, мають її любити і боротися за неї. Мелодія і гармонія народилися в різні часові періоди. Гармонія до цієї пісні була створена Сергієм Вусиком багато років тому. І от власне прийшов час до цієї гармонії додати мелодію і додати важливі слова. Це сталося рік тому, ця пісня з того моменту чекала свого релізу до лютого 2024-го", — розповів фронтмен гурту Антитіла "Тарас Тополя" в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Також читайте інтервʼю Тарас Тополя: Війна — це постійний стрес, бійцям без музики ніяк.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.