vioria видала іронічний трек про стосунки

vioria видала іронічний трек про стосунки

vioria День Святого Валентина відзначила релізом треку "День закоханих". Це іронічна пісня про те, що стосунки це не завжди круто.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба vioria

"Пісня "День закоханих" є дуже автобіографічною. Вона написана максимально про моє життя, про мене. Адже якою б я класною не виглядала в інтернеті і скільки б в мене не було прихильників, щоночі я проводжу на самоті, з гітарою, так само, як і кожен День закоханих. Про це я і співаю в пісні. І також я би хотіла підбадьорити тисячі людей, які проводять цей день без пари, на самоті, і останнім приспівом нагадати їм про те, що в стосунках теж не завжди буває круто. І головне — це кохати та берегти самого себе. Пісня трошки іронічна, тобто можна сказати я як ніби висміюю стосунки в останньому приспіві. Але зрозуміло, що я нікого не хочу зачепити та образити. Я просто хочу підбадьорити людей, які проводять День закоханих на самоті. Пісня трошки в стилі нульових, можливо навіть 90-х. Трохи незвичний для мене формат, але дуже мені підходить, як на мене. Це лише одна така буде пісня, і це не означає, що наступні релізи будуть теж в стилі 90-х чи нульових. Це просто для того, щоб зануритися в спогади якісь. Мені багато людей казали, що ця пісня ідеально підійшла б на якісь шкільні дискотеки, бо в ній справді є теплий рідний вайб", — розповіла vioria в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у грудні vioria презентувала пісню "Кривава вечірка".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.