"Діти Інженерів" новим треком збирають допомогу ЗСУ

"Діти Інженерів" новим треком збирають допомогу ЗСУ

"Діти Інженерів" перевидали на музичних платформах свою пісню "Життя". Оригінальна версія була видалена гуртом зі стрімінгів у 2022 році через те, що містила текст російською мовою. Разом із релізом треку  "Життя 2.0" "Діти Інженерів" оголосили благодійний збір на придбання дронів для морських піхотинців 38-ї бригади.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба гурту Діти Інженерів 

"Ми випустили нещодавно ремейк пісні "Життя". Вона отримала нове звучання завдяки повному переосмисленню аранжування від нашого гітариста Діми Соляника. В записі можна почути піаніно, легкі, меланхолійні гітарні партії і дуже-дуже ніжний жіночий вокал. Оригінальна пісня доволі стара – я написав її своїй дружині, коли вчергове зрозумів, що моє життя чудове завдяки їй. На жаль в оригінальному приспіві фраза "Як прекрасне життя з тобою" – цю фразу ми співали російською. Тому у 2022 році ми видалили пісню з усіх платформ. І ми зараз розігруємо бас-гітару, на якій я записував цю пісню, а отримані кошти будуть направлені на ударні дрони для морських піхотинців 38-ї бригади. Посилання на банку можна знайти в шапках наших профілів. Ще хотілось би додати, що зараз ми працюємо над міні-альбомом, до якого ввійде п'ять пісень. Він для нас доволі символічний, бо його реліз відбудеться, коли ми дозбираємо 1 мільйон гривень для Збройних сил. І також цієї весни ми плануємо зробити чотири концерти – це буде Одеса, Львів, Дніпро і Київ. Слідкуйте за нами в соцмережах, бо там ми будемо викладати деталі щодо цих майбутніх подій і майбутніх релізів", — розповів бас-гітарист гурту "Діти Інженерів" Сергій Пухов в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні гурт "Діти Інженерів" випустив сингл "Каштани".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.