Victoria NIRO представила пісню у дуеті з Сашею Горовим

Victoria NIRO представила пісню у дуеті з Сашею Горовим

Victoria NIRO у дуеті зі своїм другом Сашею Горовим видала пісню "Байдуже". Вона розповідає про важливість ділитися своїми почуттями з коханою людиною і не звертати уваги на думки сторонніх людей.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Victoria NIRO

"Дуже рада поділитися з вами новою прем'єрою під назвою "Байдуже". Це романтична, дуже добра, світла, дуетна пісня з моїм дуже талановитим другом Сашею Горовим. Це є той самий Саша, з яким ми разом працювали над треком "Тиха вода". Я вам про нього розповідала. Ми щось з Сашею переписувалися і він скидає мені пісню. Я послухала і мені вона дуже сильно сподобалась. Вона мене сильно зачепила тим, що вона є дуже світла, проста, дуже мелодійна, милозвучна, без всяких складних філософій і так далі. Я кажу: "Сашо, давай разом зробимо її, розповімо історію, яка, впевнена, відгукнеться багатьом". В цій пісні розповідається про те, як дуже важливо цінувати свої почуття до людини, яка поряд з тобою, і не забувати казати частіше про свої почуття, і ніколи не замовчувати, якщо щось вас турбує. І не менш важливо не відволікатися на думки інших людей. Дуже часто буває так, що ти щиро любиш людину, а вона тобі вже не вірить, бо живе ілюзіями з книжок або історіями про те, яке кохання повинно бути, а яке не повинно. А ми з Сашею говоримо, що от все на поверхні і все набагато простіше. Не потрібно людину намагатися змінити під себе, любити потрібно не за щось, а просто так, цінити це велике світле почуття. Щодо моїх наступних релізів — то мої експерименти не закінчуються. Але що я вам можу сказати — що далі будуть веселі пісні", — розповіла Victoria NIRO в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у листопаді Victoria NIRO видала пісню на вірш Тараса Шевченка.

Також читайте інтервʼю Victoria NIRO: "Як і всі українці, я хочу поїхати на наше Чорне море — до Криму".

Відеоверсії ексклюзивних інтерв'ю з артистами дивіться на офіційному YouTube-каналі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.