Morphom випустив сингл "Як сніг на голову"

Morphom випустив сингл "Як сніг на голову"

Morphom випустив сингл "Як сніг на голову". Його він вважає однією зі своїх кращих пісень, коли глибокі сенси вдалося донести простим методом.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Яна Сочевічек, Радіо Промінь

"У мене вийшла нова пісня, яка називається "Як сніг на голову". Ну що там далеко ходити, давайте я процитую: "Любов, вона як сніг на голову, а ти не бійся холоду, накриє нас усіх, любов вона, як сніг". Раніше я, як і більшість, думав, що написати просту пісню — це просто, але я помилявся. І щоб написати красиву і просту в той же час пісню, потрібно все ж таки пройти шлях. Ні, ні, я не натякаю на те, що ось я пройшов шлях, і це найпростіша і найкльовіша моя пісня. Я все ще на шляху. І на даний момент те, що виринає із підсвідомості, мені вдається все ж таки зафіксувати простим методом і донести простим способом, який називається пісня. А я дякую вам за те, що ви слухаєте українське, за те, що ви підтримуєте ЗСУ і вірите в перемогу. Слава Україні. Ми переможемо!", — розповів Morphom Роман Черенов в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у грудні Morphom і Макс Пташник представили новорічну пісню "Вічна Любов".

Також читайте інтервʼю Morphom Роман Черенов: Можливо, мине кілька місяців, і я захочу робити навіть два треки на тиждень.

Відеоверсії ексклюзивних інтерв'ю з артистами дивіться на офіційному YouTube-каналі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.