Drevo в пісні для Євробачення поєднав рок звучання та ностальгію від 8-бітних ігор

Drevo в пісні для Євробачення поєднав рок звучання та ностальгію від 8-бітних ігор

Drevo виступить у фіналі нацвідбору на Євробачення з піснею "Endless Chain", вона є поєднанням рок звучання та ностальгії від 8-бітних ігор, що нагадує про часи піксельної графіки.

0:00 0:00
10
1x

Фото:  Сергій Галушка, Радіо Промінь

"Це не просто композиція, а історія невгамовного духу та сили волі. Моя участь у Євробаченні – це можливість привернути увагу світу до міці української музики. Пісня втілює глибокі почуття і бажання залишатися разом у важкі часи. Я хочу, щоб ця пісня стала гімном для всіх, хто бореться та сподівається. Інспірований енергією Євробачення я пропоную унікальне поєднання рок звучання та ностальгії від 8-бітних ігор, що нагадує про часи піксельної графіки. Приєднуйтесь до мене на Євробаченні-2024 і разом ми зможемо подарувати світові неповторний музичний досвід", —  розповів Drevo в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Відеоверсії ексклюзивних інтерв'ю з усіма учасниками фіналу нацвідбору на Євробачення 2024 дивіться на офіційному YouTube-каналі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.