Ustym Buk видав альбом "Dovbush Method"

Ustym Buk видав альбом "Dovbush Method"

Буковинський репер Ustym Buk видав третій студійний альбом "Dovbush Method". Альбом включає в себе як раніше випущені, так і абсолютно нові треки, серед яких пісня "Goodbye moscou", що написана на підтримку українського духу.

 

0:00 0:00
10
1x

фото: Обкладинка альбому "Dovbush Method"

"Історія створення альбому "Dovbush Method" доволі непроста, некоротка. Пісні, які ввійшли до збірки, готувалися і записувалися років п’ять, мабуть: якісь вже вийшли, якісь були записані, та не випущені, якісь були незаписані. Але були й ті, які написалися нещодавно та вийшли в світ і стали локомотивами цього альбому, підштовхнути до рішення випустити всі ці пісні в одній збірці. Одна із таких пісень - пісня "Goodbye moscou". Історія її створення доволі цікава, оригінальна, тому що саме вона писалася в дуже актуальний час і про дуже актуальні речі в підтримку українського духу, народу. Вийшов сюжет на одному з центральних каналів з визволеним з полону російського після штурму "Азовсталі" морпіхом Михайлом Діановим, в якому його спитали, що його власне надихало і що його змушувало вижити в таких непростих умовах штурму та російського полону. На що він відповів: "Є такий український гурт Buk. Там є такі слова: Це моя земля, будемо стояти до кінця. Це моя земля і це не обговорюється. Це мене і надихало вижити". Після цього я поділився цим сюжетом з Максом Чорним, автором першого альбому “Боротися”, на що Макс відповів: "Вау, чувак, круто! Давай зробимо ще щось". Так Макс написав музику до майбутньої пісні, котру ми назвали "Goodbye moscou". Вона увійшла до альбому "Dovbush Method" і стала таким генератором цього альбому. В нас у планах написання і випуск нових пісень, співпраця з  чернівецькими гуртами. Не тільки з реп-гуртами, не буду зараз анонсувати все, але вже є в студійних написах декілька пісень. Це буде лірика, буде про любов. Тому очікуйте нових прем’єр", — розповів Ustym Buk в ефірі Радіо Промінь.

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.