Тіна Кароль та Probass ∆ Hardi видали різдвяний сингл

Тіна Кароль та Probass ∆ Hardi видали різдвяний сингл

Тіна Кароль та гурт Probass ∆ Hardi до різдвяних свят створили власну версію щедрівки "Ой, сивая тая зозуленька". Нова версія зроблена на основі музичних файлів альбому "Колядки", який Тіна Кароль видала у 2015 році. 

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Фейсбук-сторінка Probass ∆ Hardi

"Це нова версія різдвяної щедрівки “Ой, сивая тая зозуленька”. Тіна Кароль дуже давно створила проєкт різдвяних щедрівок і він насправді був суперсерйозним проєктом, тому що всі партії писалися наживо суперпрофесійними музикантами і нам вдалося попрацювати з цими інструментами, з цими звуками. Це окрема енергетика і окрема історія, про яку можна дуже багато розповідати. Дуже багато було і правок, і варіантів, і прикладів, ідей. Всі постійно передзвонювалися, переписувалися. Була бурхлива робота. Завдання було таке: ми хотіли зробити нову українську електронну музику, але таку, яку ти слухаєш і відчуваєш першоджерело, відчуваєш наше коріння. Зараз йде Різдво, Новий рік. Це особливі свята для кожної людини і хотілося передати саме, хто ми, звідки ми, як довго взагалі ми тут є. Але час не стоїть на місці, він має рухатися далі. Настрій, нам здається, ми передали", — розповів DJ Probass Артем Ткаченко ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у листопаді Probass ∆ Hardi видали дебютний альбом "Доброго вечора ми з України".

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.