ППО України знищила всі 8 російських ракет, запущених у напрямку Києва

 ППО України знищила всі 8 російських ракет, запущених у напрямку Києва

Росія вчинила вранці 11 грудня 2023 року ракетний удар по Києву приблизно за тим же сценарієм, як рівно місяць тому, коли 11 листопада в бік столиці ворог також випустив балістику. Про це розповів в ексклюзивному коментарі Українському Радіо речник Київської міської військової адміністрації Михайло Шаманов. ППО України знищила всі 8 російських ракет, запущених у напрямку Києва, повідомили Повітряні сили ЗС України.

 

0:00 0:00
10
1x

 

Наслідки падіння уламків російської ракети, Київ, 11 грудня 2023 р. Фото: Анна Железняк / Суспільне

 

Сьогодні вранці (11 грудня 2023 року) російські загарбники намагалися завдати по столиці України чергового ракетного удару, розповів в ексклюзивному коментарі Українському Радіо речник Київської міської військової адміністрації Михайло Шаманов. "Це було приблизно за тим же сценарієм, як рівно місяць тому, коли 11 листопада в бік Києва ворог також випустив балістику. Сьогодні, орієнтовно о 4-й ранку, рашисти завдали чергового удару ракетами, попередньо, балістичного типу. Але точний тип мають визначити Повітряні сили ЗС України", — зазначив Михайло Шаманов.

Михайло Шаманов. Фото: ФБ-сторінка Михайла Шаманова

ППО України знищила 8 російських ракет, запущених у напрямку Києва

Він навів інформацію Повітряних сил ЗС України, що цього разу було знищено 8 ворожих повітряних цілей, які летіли у напрямку столиці по балістичній траєкторії. За інформацією начальника Київської міської військової адміністрації, генерал-полковника Сергія Попка, внаслідок роботи сил і засобів ППО сталося падіння уламків у Дарницькому районі столиці, зазнали травм четверо мешканців мікрорайону Бортничі. Медичну допомогу потерпілим надано на місці. Попередня інформація щодо падіння ракетних уламків у Голосіївському районі Києва не підтвердилася.