O.Torvald планував оголосити про припинення діяльності

O.Torvald планував оголосити про припинення діяльності

Група O.Torvald видала пісню "Я Повернусь", що мала стати прощальним треком. Про припинення діяльності гурт планував повідомити під час своїх жовтневих концертів у Києві та Львові, але музиканти відмовилися від тієї ідеї. В ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь фронтмен O.Torvald Женя Галич анонсував реліз кількох нових треків у грудні та випуск нового альбому у 2024 році.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба O.Torvald

"Трек "Я повернусь" був написаний після розмови з моїм рідним братом. Ми дуже сумуємо один за одним, за нашим дитинством. В один із таких вечорів, коли ми зідзвонювалися і говорили про стан речей, які відбуваються навколо кожного із нас. Він сказав фразу: невже це все? За яку я зачепився і написав того ж вечора трек. Ми зіграли його на одному з двох концертів, які були у жовтні. І нам здавалося, і ми так домовилися, що на львівському концерті ми оголосимо про те, що не будемо грати далі і припинимо музичну діяльність. Але, на жаль, або на щастя для багатьох ми не змогли цього зробити. Тому "Я повернусь" мав би стати останнім треком групи O.Torvald. Але так не буде. Ми продовжимо. В нас дуже багато цікавого попереду. Цього місяця буде ще два треки нових. А наступного року альбом", — розповів фронтмен O.Torvald Женя Галич в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у вересні O.Torvald разом зі своїми шанувальниками переклав українською пісню про Київ.

Також читайте інтервʼю O.Torvald: Плануємо багато нових пісень, бо української музики має бути більше.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.