Andrux у новій пісні розповів про своїх демонів

Andrux у новій пісні розповів про своїх демонів

Andrux видав на стрімінгових платформах пісню "Демонами", що була написана у стані конфлікту з самим собою. Одночасно із релізом пісні, на YouTube було презентовано кліп, знятий режисером Юрієм Двіжоном.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Andrux

"Пісня "Демони" —  це нове творче поле, на якому раніше я не давав собі волю. Порівняно з моїми попередніми роботами, ця пісня значно динамічніша не лише з точки зору музики, а й з точки зору її сенсового наповнення. Написав я її у стані конфлікту, перш за все, із самим собою. Як і кожна людина, що більш-менш знає себе, я також знав себе та своїх демонів. Але останнім часом я не лише їх знаю, а й веду активну боротьбу, спрямовану на самовдосконалення. Саме на фоні цих емоцій і народилися "Демони". Окрім самої пісні, ми з моїм другом і режисером Юрієм Двіжоном зняли кліп, який вже традиційно можна назвати відвертим, або навіть занадто відвертим. Але, скільки я житиму, буду вірити в те, що людина не може соромитися своєї природи та підганяти її під трафарет соціальних норм, які не лише швидко змінюються, але дуже часто є нераціональними і токсичними для самих людей. Тому, як і в попередніх своїх роботах, я дотримуюсь правди. Своєї правди, бо іншої немає", — розповів Andrux в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у липні Andrux видав сингл "Мама", який присвятив своїй мамі та поділився спогадами дитинства.

Також читайте інтерв'ю ANDRUX: "Лише розібравшись у собі, можна подолати життєві труднощі".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.