Арсен Мірзоян видав першу частину альбому "Сонце"

Арсен Мірзоян видав першу частину альбому "Сонце"

Арсен Мірзоян сьогодні видав на стрімінгових платформах першу частину альбому "Сонце", до якої увійшло 5 треків. Пісні альбому записані одним дублем.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Фейсбук-сторінка Арсена Мірзояна

"Спеціально для слухачів Радіо Промінь доповідаю: 24 листопада з’явилася перша частина альбому "Сонце", тур на підтримку якої вже триває. Кропивницький, Полтава, Черкаси, Кременчук вже побачили ці пісні, попереду Рівне, Хмельницький, Вінниця, Біла Церква. Наступні міста оголосимо згодом. До першої частини альбому увійшло 5 пісень. Це "100500", "Сонце", пісня “4/16” присвячена військовим 132-го розвідбату, це пісня пам’яті. Ще пісня "Крила", а також "Співай" — це досить цинічна композиція, присвячена артистам-спекулянтам, а звучить вона приблизно як коментар, котрим зазвичай артистам відповідають у соцмережах: "краще співай". Пісня "Сонце" вже відкрита, вона як сингл. Це пісня про маленьку дівчинку, писав я її про свою Ніну, але насправді знаю багато прикладів таких стосунків батька і доньки, коли донька це принцеса, а батько це лицар, і навколо — всі дракони. І батько має оберігати свою доньку від цих драконів", — розповів Арсен Мірзоян в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Також читайте інтерв'ю Арсен Мірзоян: Мій діалог з публікою стає дорослим.

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.