Victoria NIRO видала пісню на вірш Тараса Шевченка

Victoria NIRO видала пісню на вірш Тараса Шевченка

Victoria NIRO видала пісню на вірш Тараса Шевченка "Зоре моя вечірняя". До роботи над треком також долучився учасник львівського тріо Botashe Шершень, який написав текст приспіву пісні.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Victoria NIRO

"Хочу поділитися з вами своєю новою піснею "Зоре моя вечірняя". Це є вірш Тараса Шевченка, який він написав, будучи в засланні в Орській фортеці. Я дуже добре пам'ятаю і пам'ятала цей вірш. Тому що коли я була в другому класі, в школі, ми цю пісню, цей вірш співали в шкільному хорі. І він мав трохи інше звучання. Чому я обрала цей вірш? Тому що він дуже сильно підходить до сьогодення. В ньому поетично відтворюються думки багатьох людей. Хто може забув цей вірш, його можна послухати і зрозуміти, про що йде мова. Певна, що багато зі мною погодяться. Згадавши про вірш, я подумала, що його можна покласти на більш сучасну музику. Але одне діло просто заспівати вірш. А виникла ідея, щоби доповнити його авторським актуальним сучасним текстом. І сам текст приспіву написав мій друг Олег Шершень, учасник реп гурту Botashe. Що в нас вийшло? Можете послухати, подивитися і написати свій відгук. Щодо наступних релізів, далі буде весела пісня. В моєму стилі, як і завжди", — розповіла Victoria NIRO в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у вересні Victoria NIRO видала пісню "Тиха вода", що розповідає про невзаємне кохання. 

Також читайте інтерв'ю Victoria NIRO: "Як і всі українці, я хочу поїхати на наше Чорне море – до Криму".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.