Jerry Heil видала маніфест української впертості

Jerry Heil видала маніфест української впертості

Jerry Heil видала сингл "Три полоси", який називає маніфестом української впертості. Роботу над треком співачка розпочала два роки тому у співпраці з продюсером Ваньком Клименком. Після релізу пісні, кліп на неї одразу очолив тренди YouTube.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Лілія Лилик, Радіо Промінь

"Трек "Три полоси" абсолютно не схожий мабуть на жодний з попередніх. У нього легкий вайб від якоїсь старої Jerry Heil, чи краще сказати від молодої Jerry Heil. Але зовсім нове усвідомлення світу в тексті, звучанні від нової Jerry Heil. Від теперішньої. В звучанні зухвалість, ось така впертість, тому що це, мабуть, така наша національна особливість. Можливо нам прививається це просто з дитинства. А може це передається із генокодом. Ми премо напролом попри все. Я зараз практично процитувала себе у пісні. Там є такий момент, який уже в ТікТоці обізвали скоромовкою, яку варто додати в українські підручники. Бачите, я все ж таки намагаюся туди потрапити. Але насправді трек дійсно дуже різнобарвний. Там і звучання народне, там і ця скоромовка, чи читка, чи реп, називайте це, як хочете. Я вже втомилася писати ліричні пісні, тому що хочеться чути життя в піснях. І ось це для мене такий маніфест, життя-маніфест впертості, наполегливості, Тому що ми такі. Тому вйо до перемоги і хай живе українська музика", — розповіла Jerry Heil в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

9 листопада стало відомо, що Jerry Heil з піснею, що записана разом із реперкою alyona alyona потрапила до лонг-листа учасників нацвідбору на Євробачення 2024. До нього також увійшли Melovin, Yaktak, дует NAZVA, гурт Циферблат, Ingret та інші артисти. Імена фіналістів відбору оргкомітет оголосить до 20 листопада.

Також читайте інтерв'ю Jerry Heil: "Ми йдемо напролом попри все, бо нам є за що боротися".

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.