"Ніколи, ще раз": Alina Pash та Zbaraski анонсували реліз спільного мініальбому

"Ніколи, ще раз": Alina Pash та Zbaraski анонсували реліз спільного мініальбому

Alina Pash та Zbaraski видали сингл "Скло", яким анонсується реліз спільного мініальбому "Ніколи, ще раз", який артисти видадуть 10 травня. "Ще у 2020-му ми записували пісні з Іваном у Львові, в Карпатах, у Києві, у мене в селищі Буштино, ми прожили цілий цикл життя разом, але далі наші шляхи лягли по-різному і ми вже гадали, що ця музика ніколи не буде почутою", — поділилася Alina Pash.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Alina Pash

"Пісня "Скло" є певною мірою найвідвертішою піснею з мого доробку, а саме вона про з'єднання душ та тіл мовою музики і слів. Пригадую, як на мене, малу, повпливав кадр із фільму "Титанік", коли Роуз і Джек займаються коханням у вінтажній машині, залишаючи слід руки на склі вікна. Я часто міркувала про те, що коли люди відкриваються одне одному на такому рівні, вони є найбільш вразливими одне для одного, що вони крихкі, як найтонше скло. Цей процес є сакральним, на мою думку, він дарований Богом. В той час, коли стосунки заходять у глухий кут, кохання стає болючим порізом, який залишає сліди рани. Тож нехай ваше кохання буде кришталево чистим, найтоншим склом, яке буде виблискувати, а ви будете з нього тільки тішитися. 10 травня ми зі Zbaraski презентуємо спільний мініальбом під назвою "Ніколи, ще раз". Ще у 2020-му ми записували пісні з Іваном у Львові, в Карпатах, в Києві, у мене в селищі Буштино, ми прожили цілий цикл життя разом, але далі наші шляхи лягли по-різному і ми вже гадали, що ця музика ніколи не буде почутою вами. Та прийняття, пробачення і, власне, трансформація дозволила перерости цей егоїзм і віддати цю музику вам, друзі. Тож заходьте до мене на YouTube 10 травня в день народження моєї бабусі, там ви знайдете сім mood-відео, які дозволять ще більше вловити настрій цієї, не побоюсь так сказати, музичної поезії", — розповіла Alina Pash в ефірі шоу "Селекція" Радіо Промінь.

Нагадаємо, у березні Zbaraski видав новий альбом "Temp".

У лютому Alina Pash видала мініальбом "Esbat".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми