Tony Tonite видав мініальбом пісень про війну

Tony Tonite видав мініальбом пісень про війну

Tony Tonite видав мініальбом "Позивний ТТ". До нього увійшли 5 треків на тему війни. На YouTube презентовано кліп на пісню “Сила Волі”.

фото: Фейсбук-сторінка Tony Tonite

"Нещодавно в мене вийшов міні альбом "Позивний ТТ". Цей альбом цілком і повністю я присвятив нашим воїнам. І непереможному указанному духові, який віками наповнює нас, українців, вірою та силою. В процесі створення цієї платівки я познайомився із засновником проєкту "Варта" Євгеном Бруксом, який з командою фільммейкерів NEUTRINO із початку повномасштабного вторгнення рф в Україну документує воєнні події та розказує про наших військових. Отже, за мотивами їхнього першого фільму "Херувими", який розповідає про наших асів з 11 бригади армійської авіації "Херсон", які з першого дня повномасштабного вторгнення Росії до України стояли на обороні Києва, вели запеклі бої в Ірпені, виконували завдання з доставки допомоги на "Азовсталь" в Маріуполь, який перебував тоді вже в облозі, брали участь в операції зі звільнення острова Зміїний, був знятий шедевральний кліп на трек "Сила волі", записаний спільно з дуже талановитим і близьким мені по духу артистом Андрієм Бальзамом. Далі в планах ще один ліричний великий альбом, безліч благодійних проєктів, декілька кліпів, тощо. Гордий бути поряд із нашим народом, його героями у такий непростий час для нашої рідної неньки. І маю неймовірне бажання продовжувати вкладати весь свій досвід і сили у розвиток нашого українського культурного фонду", — розповів Tony Tonite в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у липні Tonie Tonite видав надихаючий сингл "Світанок".

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.