Zlata Ognevich: "Навіть у темні часи не слід відмовлятися від заповітних мрій"

Zlata Ognevich: "Навіть у темні часи не слід відмовлятися від заповітних мрій"

Zlata Ognevich вирушила у всеукраїнський тур. Виконавиця прагне радувати та підтримувати своєю творчістю тих, хто завітає на концерти, а також збирає кошти на допомогу ЗСУ. 

В ефірі шоу "Вікенд Нової Музики" на Радіо Промінь Zlata Ognevich презентувала нову пісню "Полюбила" та розповіла ведучій Ксенії Івась про те, чому для кожної людини важливо любити й цінувати себе.

Фото: Пресслужба Zlata Ognevich

Людина, яка не любить себе, не поважає, не здатна любити інших

Злато, розкажи, будь ласка, з ким ти створювала свою новинку "Полюбила"?

Пісню "Полюбила" я створила з Євгеном Тріпловим, Сергієм Рановим та ​​Катериною Б’єху. У неї три автори. Ми працювали дуже легко. Мені взагалі близький її меседж про любов до себе. Якщо ви помітили, слухаючи мої пісні, то тема любові до себе в них проходить червоною стрічкою, бо я щиро переконана, що людина, яка не любить себе, не поважає, не здатна любити інших. Вона не бачить красу цього світу. Тому, коли хтось намагається зрозуміти, чому незадоволений своїм життям, слід шукати відповідь саме в любові до себе. Це дуже важливо. У такі складні, темні часи, як зараз, ми забуваємо про себе. Я ж вважаю, що не треба так робити, що навіть нині не слід відмовлятися від заповітних мрій. Треба жити життя ось в цей конкретний момент.

За які якості ти себе любиш? 

Це дуже особисте питання. Але на широкий загал можу назвати такі якості: відповідальність, талант, працездатність, те, що я смачно готую. Є ще багато всього.

Я бажаю нам усім перемоги!

Твій тур має назву "Віддаю". Цікаво дізнатися, що ж ти отримуєш натомість?

Я віддаю свою енергію, любов і підтримку, а натомість отримую те саме, тільки від глядачів, які приходять до мене на концерти. Між нами відбувається взаємообмін. "Віддаю" ― це й назва мого майбутнього альбому, який планую випустити цього року, і його головного треку. Він, власне, і дав назву всьому туру. Для мене це слово ― про відданість кожного українця своїй батьківщині, в якій країні чи на якій земній півкулі ми наразі б не перебували. 

В контексті Дня захисників і захисниць України, Покрови Пресвятої Богородиці, твої побажання. 

Я бажаю нам усім перемоги! Бажаю, щоб, коли настав мир, він залишився тут назавжди, щоб ми процвітали, примножували все хороше, що в нас є! 

 

Редакторка текстової версії — Анастасія Герасимова.


Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.