"Громадянин Топінамбур" представив пісню про музику гармат

"Громадянин Топінамбур" представив пісню про музику гармат

Гурт "Громадянин Топінамбур" видав трек "Найкраща музика”. Пісня присвячена українцям, які змінили свої цивільні професії на військову службу і боронять Україну від російської агресії. Співавтором тексту треку "Найкраща музика” став приятель гурту  та шанувальник творчості "Топінамбурів" Дмитро Дармінок.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба гурту Громадянин Топінамбур

"Всім, хто думає, що ми спіймали зіркову хворобу й самовпевнено заявляємо, що пишемо найкращу музику, хочу сказати, що це зовсім не так. Багато людей зараз вимушено змінили свої професії і стали неочікувано для себе військовими. І тепер музика, яку вони найчастіше слухають, це музика гармат і кулеметів. Саме про це наша нова пісня. Перші рядки приспіву придумав і вислав мені приятель гурту і поціновувач творчості "топінамбурів" Дмитро Дармінок, який також пішов до війська у березні 22-го року. З початку служби ми з ним були на зв'язку, і він постійно запитував, чи є у мене час й натхнення для нових пісень. А натхнення, чесно кажучи, не було. І ось після важкого поранення Дмитро скинув рядки, які стали початком для повноцінного тексту нової пісні. Саме з цього моменту, мені здається, і почався новий відлік музично-поетичних доробків "топіків". Деякий час нам знадобився для того, щоб знайти відповідну мелодику, характер звучання. І ось, врешті-решт, ми записали нову пісню. Наразі всі наші концерти напряму залежать від звільнень і відпусток. Тому єдиний концерт, який буде найближчого часу, відбудеться у нашому рідному місті Дніпро 28 жовтня. Тож всіх, у кого є така можливість і бажання, запрошуємо", — розповів фронтмен гурту "Громадянин Топінамбур" Роман Забуга в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

15 вересня гурт "Громадянин Топінамбур" анонсує реліз на стрімінгових платформах нового синглу "Лий".

Нагадаємо, у липні гурт "Громадянин Топінамбур" видав сингл "Трубатромбон".

У травні "Громадянин Топінамбур" присвятив пісню шанувальникам кави.

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.