Enleo написав пісню про людей, які заспокоюють, наче мʼята

Enleo написав пісню про людей, які заспокоюють, наче мʼята

Enleo видав нову пісню "М'ятна ніч", її співак присвятив людям, які заспокоюють, наче мʼята. В ефірі Радіо Промінь Enleo поділився враженнями від особистою зустрічі з британським виконавцем Томом Оделлом, український переспів пісні "Another Love" приніс Enleo широку популярність.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Сергій Галушка, Радіо Промінь

""М’ятна ніч" про ту людину, яка заспокоює тебе, наче м'ята. І ще ця пісня дуже швидка, вона віє мирним вайбом до повномасштабного вторгнення, який був у нас всіх. Все було так швидко, і ми всі пам'ятаємо це дуже маленькими фрагментами.  Тому сподіваюсь, кожен зможе прочути цю пісню, кожен зможе по-своєму розкрити своє минуле, заново подивитись на все, як було раніше. І знайте, що ми скоро переможемо і мир настане дуже швидко", — розповів Enleo в ефірі Радіо Промінь.

Enleo також розповів в ефірі Радіо Промінь про свою зустріч із британським співаком Томом Оделлом, переспів пісні якого зробив його популярним.

"Я нещодавно повернувся з Лодзя, де в мене була зустріч з Томом Оделлом. Це британський виконавець, який написав пісню "Another Love". І рік тому я зробив переклад на неї. Вона називається "Інша любов" і стала майже народною. Це дуже кльово. Ми зустрілись з ним як дві людини, яких об'єднує одна пісня, поспілкувалися. Я йому подарував шматочок люстри з Маріупольського драмтеатру. Бо я сам з Маріуполя, і це єдина згадка про дім, що в мене лишилась. І було дуже сильно приємно подарувати це йому. Дуже дякую Тому за те, що він людина з таким великим серцем", — розповів Enleo в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у липні Enleo видав сингл "Вальс під вибухи".

Також читайте інтерв'ю ENLEO (Нікіта Леонтьєв): "Людям навіть війна не завадила кохати".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.

Новий сезон шоу "Селекція" в ефірі Радіо Промінь розпочнеться 8 вересня о 18:00.