O.Torvald присвятив новий мініальбом побратимам Жені Галича

O.Torvald присвятив новий мініальбом побратимам Жені Галича

Група O.Torvald випустила міні-альбом "Голосові". Реліз присвячений памʼяті побратимів Жені Галича. На своєму YouTube-каналі гурт презентував лірик-відео на пісню "Голосові", зйомки якого проходили в одному з київських барів. За сюжетом, герой Жені Галича приходить в бар, у якому вирує життя, проте його ніхто не помічає. 

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба гурту O.Torvald 

"Трек "Голосові" був написаний під час того, як мій підрозвіл знаходився на сході нашої країни і виконував бойові задачі під Бахмутом і в Бахмуті безпосередньо. Повертаючись до повсякденного життя, розумію, що деякі люди забувають про те, що гинуть хлопці і віддають своє життя за майбутнє нашої країни, за нашу свободу. Я розумію, що зараз це буде як контрастний душ. Не таких пісень від нас чекають, але це те, що наболіло.

І весь реліз побудований на голосових повідомленнях від побратимів. Деяких з них, на жаль, серед нас немає вже. Я хочу, щоб всі зрозуміли, що кожен день там, як нове життя. Ти його починаєш знову і знову. І потрібно не забувати про це. Заради чого все це робиться, заради чого гинуть хлопці. Не забувати ні на секунду, допомагати, донатити, і підтримувати, і служити, і боронити державу", — розповів фронтмен гурту O.Torvald Женя Галич в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у квітні гурт O.Torvald видав сингл "Дихай".

Також читайте інтерв'ю Женя Галич (O.Torvald): "Поки ворог на нашій землі, не можна втомлюватись".

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.