ONUKA презентувала перший сингл з майбутнього альбому "Room"

ONUKA презентувала перший сингл з майбутнього альбому "Room"

ONUKA презентувала сингл "Peremoha". Він увійде до нового альбому "Room" реліз якого відбудеться у липні.

Гурт ONUKA об’єднується з волонтеркою Татою Кеплер та її благодійним проєктом "Птахи" задля спільної мети — збору 1,5 млн грн на медичне обладнання для військових медиків. Усі кошти, отримані на стрімінгових платформах від прослуховування синглу "Peremoha" та переглядів кліпу, будуть направлені волонтерам.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба ONUKA

"Трек "Peremoha" — це сингл із прийдешнього альбому "Room". Ми дуже давно не випускали нових пісень і взагалі в контексті подій дуже складно випускати щось за колишніми правилами, оскільки кожного дня новини можуть просто вбити, а можуть — окрилити. Ти не можеш на це ніяк вплинути, але все одно ти мусиш бути артистом, робити свою роботу — підбадьорювати, допомагати людям рефлексувати і відчувати в рядках, в музиці ті самі емоції, які проживаємо, наприклад, ми з Євгеном, пишучи цю музику. Відео на пісню "Peremoha" дійсно про нас — про українців, про нашу креативність, винахідливість, про нашу незламність. Все це такі гучні слова, але вони дійсно про нас, тому що ми гучно лунаємо на весь світ весь цей час. І ми дійсно красиві душею люди, я в цьому не сумніваюся, а щодня ще більше переконуюся. Звичайно, хочеться подякувати воїнам і волонтерам, тому що дивлячись, які дива люди роблять на фронті і на волонтерському фронті, ми розуміємо, що перемога наша дуже близько. І ми дійсно перемагаємо по всіх фронтах, тому що ми взагалі з іншого тіста. 

Новий альбом "Room" вийде в липні, він матиме пісні, що відбивають події, про те, що відбувається з нами в психологічному сенсі, про жінок, що були вимушені виїхати, про людей, що втратили все, про людей, які набули ПТСР. Кожна пісня матиме контекст якоїсь такої проблематики і буде висвітлена в колаборації з певним фондом, певною ініціативою, що підтримує вирішення проблем даного фронту. Тож дуже рада презентувати цю пісню і запросити всіх відчути наш потужний сучасний український саунд", — розповіла ONUKA Ната Філатова в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.