Реперка alyona alyona оголосила паузу у релізах

Реперка alyona alyona оголосила паузу у релізах

Реперка alyona alyona презентувала сингл "Не втратимо зв'язок". Пісня була написана, коли артистка перебувала за тисячі кілометрів від рідних і коханих людей.  Під час презентації нового релізу в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь співачка оголосила паузу у виданні нових пісень. 

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба alyona alyona 

"У нас була музична сесія з продюсером Іваном Клименком і чудовим гітаристом Андрієм Вдовиченком Dovi, це такий виконавець, який створював нам чудові гармонії на гітарі і ми під них вигадували різні ідеї, мелодії. У Вані виникла дуже чудова ідея написати трек про таку любов на відстані, тому що він далеко від дружини і я на той час була далеко від своєї коханої людини. І тому ця ідея дуже швидко набрала обертів і обернулася на отакий трек. Нам всім хочеться сказати, що ми настільки душевні, українська нація, і настільки почуття для нас грають велику роль, що де б ми не були, на якій відстані одне від одного, і скільки кілометрів чи навіть годин, діб не розділяло б нас, час і всесвіт, і відстань. Ми все одно не втрачаємо зв'язок. Ми залишаємося на звязку, ми відчуваємо, ми переживаємо, ми не спимо ночами. Будь-які почуття в принципі виживають, навіть на відстані. Це дуже важливо. Я рада цьому релізу і хочу взяти невелику паузу. Не хочу так часто випускати релізи. Хочеться зараз робити добрі справи та займатися своїм здоров'ям", — розповіла alyona alyon в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

22 квітня о 12:00 alyona alyona стане гостею прямого ефіру шоу "Вікенд Нової Музики" та відсвяткує День заснування Радіо Промінь.

Нагадаємо, у грудні alyona alyona у колаборації з Probass & Hardi видала сингл "Роздам сповна".

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.