Roxolana і KHAYAT презентували пісню "Тану"

Roxolana і KHAYAT презентували пісню "Тану"

Roxolana і KHAYAT презентували дуетну пісню "Тану". Про колаборацію артисти домовилися ще пів року тому, під час концертного туру "Тримайся", в якому Roxolana і KHAYAT разом співали народну пісню.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Дмитро Дичек, Павло Лутов 

"Мені здається, що наш дует з Андрієм KHAYAT мав трапитися давно, адже ще влітку він долучився до кількох концертів у моєму турі "Тримайся", і на них ми виконували народну пісню. Тоді ми зрозуміли, що наші голоси дуже класно звучать разом. І вже після туру, через кілька місяців, Андрій написав мені і запропонував неймовірно душевну, красиву і романтичну пісню. Я її послухала і одразу зрозуміла, що це буде дуже красиво, і, звісно, ми почали працювати над нею. Це зайняло трохи часу, але, мені здається, в фіналі ми отримали дуже-дуже красиву композицію", — розповіла Roxolana в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

"Насправді можу зізнатися, що я ніколи не був прихильником колаборацій, але під час написання пісні "Тану" я усвідомив, що це в першу чергу діалог. Це музична розмова, в якій має відбуватися єднання двох енергій. Мені дуже хотілося додати пісні природної ніжності і певної емоційної свідомості, адже ми живемо в час сильних жінок, які в більшості сприймають свою природу за слабкість. Тому мені як автору було важливо знайти ідеальний баланс у цьому плані. Пошук не був довгим, адже підсвідомо я вже розумів, що чую в цій пісні саме голос Роксолани. У ній є той ключовий баланс, якого багатьом артисткам сьогодні не вистачає, і я дуже щасливий, що ця колаборація сталася",  — розповів KHAYAT в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у грудні Monatik і Roxolana видали саундтрек до комедії "Сусідка".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики “Селекція” та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон свіжий епізод програми.