Час реформ зі Світланою Мялик
Час реформ зі Світланою Мялик

Із чого починаються ключові реформи? Що треба знати кожному, а що вимагає переосмислення та застосування нових підходів? Які причини гальмування реформ? У фокусі – реальні зміни та їхній вплив на наше життя. Про час реформ компетентно устами законотворців, урядовців, активістів, підприємців та представників громадськості.

Українського радіо

12 етапів підвищення пенсій для різних категорій осіб заплановано у наступному році./ Стратегію інтеграції внутрішньо переміщених осіб схвалив цього тижня Кабінет Міністрів./ 70% житлового фонду в Україні вже підключено до опалення. На початок листопада уряд розраховує подати тепло в усі житлові будинки.

Ведучі:

У Києві відбулась міжнародна конференція "Демократія у дії", присвячена боротьбі з корупцією. Про головні акценти і основні виклики для української демократії, боротьбу з корупцією - народний депутат України 3, 4 та 5 скликань Борис Беспалий.

Ведучі:

Якою нині є політика держави у сфері захисту прав ветеранів та яких реформ потребує ця сфера?

Ведучі:

Координаторка урядово-громадської ініціативи "Разом проти корупції" Оксана Величко - про стан та перспективи реформи з боротьби з корупцією.

Ведучі:

Кабмін впроваджує реформу в частині підходів до формування прожиткового мінімуму./ Новий правопис. Які наслідки матиме рішення суду про його скасування./ Постанову про "доступну іпотеку" затвердив нещодавно Уряд./ Цифрова реформа.

Ведучі: