Переглянути у мобiльнiй версiї
Українське радіо

Мирослава Соколова

Наступні передачі

  • 26.07.2017 02:00:10
    - Промінь

    Баклажани, перець, помідори і кабачки - цей літній набір зробить смачним будь-який день. Як приготувати, з чим поєднувати і відтінювати смаки літніх овочів? А ще запіканки, закуски, салати й соте в програмі Смак життя.

Минулі передачі

  • 25.07.2017 17:11:12
    - Промінь

    Баклажани, перець, помідори і кабачки - цей літній набір зробить смачним будь-який день. Як приготувати, з чим поєднувати і відтінювати смаки літніх овочів? А ще запіканки, закуски, салати й соте в програмі Смак життя.

  • 24.07.2017 15:11:14
    - Промінь

    Люди професії, про яку сьогодні говоримо працюють, коли інші - відпочивають і веселяться. Своїй роботі вони віддають 80% відсотків часу - майже живуть роботою, щоб зробити одне із найважливіших подій життя - весілля - оригінальним й не забутнім. Як нині модно брати шлюб? Що в тренді весільних церемоній та як вигадати свято, яке сподобається найвибагливішій нариченній? Про це й більше розпитаємо в організатора виїзних весільних церемоній Оксани Вотум.

  • 19.07.2017 02:00:10
    - Промінь

    Сьогодні у випуску поговоримо про хрін.

  • 18.07.2017 17:11:12
    - Промінь

    Сьогодні у випуску поговоримо про хрін.

  • 17.07.2017 15:11:14
    - Промінь

    Сучасні технології змінюють нас і все навколо. Навіть сакральна українська вишивка тепер світиться вночі, може "співати" й "танцювати". Що і хто приводить її в рух і як це впливає на зміст й оновлює форму розкаже дизайнер з текстилю Тетяна Протчева. Про основи своєї професії майстриня розкаже 17 липня в 15.11.

  • 12.07.2017 02:00:10
    - Промінь

    Ніколи не їли крокодила, змію чи ламу? Яке на смак екзотичне мясо розповість народний художник і мандрівник Володимир Козюк. Чи легко зїсти кота і, яка на смак ікра щойно витягнута з екзотичної риби.

  • 11.07.2017 17:11:12
    - Промінь

    Ніколи не їли крокодила, змію чи ламу? Яке на смак екзотичне мясо розповість народний художник і мандрівник Володимир Козюк. Чи легко зїсти кота і, яка на смак ікра щойно витягнута з екзотичної риби, слухайте увівторок 11 липня, в 17.11.

  • 10.07.2017 15:11:14
    - Промінь

    Професія, яку дослідємо зникла кілька століть тому. Але знову відновлюється. Нині можна відвідати майстер-клас із цього архаїчного фаху. А вироби майстрів вже є не тільки в музеях, а й в оселях українців - це Вибійка. А професіонала, який її робить називають - вибійникар. Професійно вибійкою в Україні займається лише троє майстрів. Одна з них Оксана Білоус. Вона буде гостею Азбуки 10 липня.

  • 05.07.2017 02:00:10
    - Промінь

    Що їли, пили й як готували козаки Запорізької січі? Це протягом 3 років досліджував Руслан Найда і написав кулінарний бестселер "Козацька кухня". Влітку автор готує настоянки за рецептами своєї книги, а на свята страви за панськими рецептами . Панські й козацькі смаки в ефірі Променя у програмі "Смак життя".

  • 04.07.2017 17:11:12
    - Промінь

    Що їли, пили й як готували козаки Запорізької січі? Це протягом 3 років досліджував Руслан Найда і написав кулінарний бестселер "Козацька кухня". Влітку автор готує настоянки за рецептами своєї книги, а на свята страви за панськими рецептами . Панські й козацькі смаки в ефірі Променя у вівторок в 17.10 в програмі "Смак життя".