Переглянути у мобiльнiй версiї
Українське радіо

Мирослава Соколова

Наступні передачі

Минулі передачі

  • 27.03.2017 15:11:14
    - Промінь

    В понеділок на слухачів чекає зустріч із дерегентом національної опери Аллою Кульбабою. Зазвичай дерегенти на робочому місці мовчать. В нашому ж ефір іочікується жвава розмова про професію й працю дерегента, а також уривки музичної класики.

  • 22.03.2017 02:00:26
    - Промінь

    Березовий сік називають елексиром здоровя. У березні його не лишепють, а й консервують на зиму. З цитрусовими, мятою й сушеними грушками. А ще готують квас й роблять шампанське. Все, що ви не знали про березовий сік та безпечне поводження з деревами, почуєте  в програмі "Смак життя".

  • 21.03.2017 17:11:26
    - Промінь

    Березовий сік називають елексиром здоровя. У березні його не лишепють, а й консервують на зиму. З цитрусовими, мятою й сушеними грушками. А ще готують квас й роблять шампанське. Все, що ви не знали про березовий сік та безпечне поводження з деревами, почуєте в 17.11 в програмі "Смак життя".

  • 20.03.2017 15:11:14
    - Промінь

    Минулий тиждень був присвячений боротьби з глаукомою. Однією з найпоширеніших хвороб очей. В США навіть підрахували. Що вже до 2020 року кількість офтальмологів у них зросте втричі й ввели цю професію в одну з найбільш оплачуваних серед лікарських. А от що чекає на українських офтальмологів і як їм працюється нині? З професією офтальмолог познайомить Оксана Вітовська, професор, Заслужений лікар України, голова Київського товариства офтальмологів.

  • 15.03.2017 02:00:26
    - Промінь

    Молода кропива - жалка, але корисна. І, якщо з неї поширено готувати зелений борщ, то вітамінний коктейль - це вже рідше трапляється в нашому меню. Як і кульбаба, молоде листя полуниці, а тим більше бруньки дерев. Та поміж тим - це виявляється не тільки корисно, а й смачно. Рецепти вітамінних страв із першої зелені, яка довкола нас розкаже "Смак життя".

  • 14.03.2017 17:11:26
    - Промінь

    Молода кропива - жалка, але корисна. І, якщо з неї поширено готувати зелений борщ, то вітамінний коктейль - це вже рідше трапляється в нашому меню. Як і кульбаба, молоде листя полуниці, а тим більше бруньки дерев. Та поміж тим - це виявляється не тільки корисно, а й смачно. Рецепти вітамінних страв із першої зелені, яка довкола нас розкаже "Смак життя".

  • 13.03.2017 15:11:14
    - Промінь

    Приєднуйтесь, будемо разом розширювати знання про вже давно відоме і знайомитися з новими реаліями, які активно використовують або створюють інші люди

  • 08.03.2017 02:00:29
    - Промінь

    Чи може вегетаріанство бути смачним й як воно змінює життя? Це достаменно знав Григорій Сковорода - перший український веган. Чим харчуються сучасні вегани України? Про це та рецепти з меню першого в Києві веганського ресторану розкаже його засновник Павло Вишебаба.

  • 07.03.2017 17:11:14
    - Промінь

    Чи може вегетаріанство бути смачним й як воно змінює життя? Це достаменно знав Григорій Сковорода - перший український веган. Чим харчуються сучасні вегани України? Про це та рецепти з меню першого в Києві веганського ресторану розкаже його засновник Павло Вишебаба о 17.11.

  • 06.03.2017 15:11:14
    - Промінь

    Професія діджей для багатьох не серйозна - нічні клуби й порожні балачки. Як же насправді працюють діджеї, як ними стають та заробляють? Про все це й більше розповість Азбука реальності в понеділок 6 березня, напередодні Міжнародного дня діджея, який відзначають 9 березня.