Переглянути у мобiльнiй версiї
Опитування

Мирослава Соколова

Минулі передачі

  • 04.11.2017 13:03:00
    - Промінь

    Чи може вегетаріанство бути смачним й як воно змінює життя? Це достаменно знав Григорій Сковорода - перший український веган. Чим харчуються сучасні вегани України? Про це та рецепти з меню першого в Києві веганського ресторану розкаже його засновник Павло Вишебаба.

  • 31.10.2017 23:00:00
    - Промінь

    Чи може вегетаріанство бути смачним й як воно змінює життя? Це достаменно знав Григорій Сковорода - перший український веган. Чим харчуються сучасні вегани України? Про це та рецепти з меню першого в Києві веганського ресторану розкаже його засновник Павло Вишебаба.

  • 31.10.2017 17:03:00
    - Промінь

    Чи може вегетаріанство бути смачним й як воно змінює життя? Це достаменно знав Григорій Сковорода - перший український веган. Чим харчуються сучасні вегани України? Про це та рецепти з меню першого в Києві веганського ресторану розкаже його засновник Павло Вишебаба.

  • 25.10.2017 02:00:10
    - Промінь

    Яка на смак змія, крокодил, лама, страус розмаїття океанської риби розкаже мандрівник Володимир Козюк. А також чому він не зміг зїсти мавпу й кота та як ковтають живе серце щойно вбитої кобри й запивають її гарячою кровю?

  • 24.10.2017 17:08:12
    - Промінь

    Яка на смак змія, крокодил, лама, страус розмаїття океанської риби розкаже мандрівник Володимир Козюк. А також чому він не зміг зїсти мавпу й кота та як ковтають живе серце щойно вбитої кобри й запивають її гарячою кровю?

  • 23.10.2017 15:08:14
    - Промінь

    Професію, яку дослідить Азбука реальності в понеділок, сприймають по різному. Одні кажуть, що це рятівник у наш час забрудненого довкілля й безлічі недуг. Інше, що це - шахрайство. Мова про гомеопатію. Розумну середину наші слухачі зможуть знайти для себе самі. Допоможе розібратись в нюансах гомеопатії професіонал цієї справи і науки Вєроніка Князєва, лікар-гомеопат.

  • 18.10.2017 02:00:10
    - Промінь

    Смак життя

  • 17.10.2017 17:08:12
    - Промінь

    Смак життя

  • 16.10.2017 15:08:14
    - Промінь

    Чи впливає зачіска на зміни в житті, і яка її сила, якщо це дреди? Сучасні різновиди й трендові напрямки, а також чи може плетіння дред стати мистецтвом? Про все це й більше розкаже майстер плетіння дред й африканських косичок Оксана Ходакова.

  • 11.10.2017 02:00:10
    - Промінь

    Щоб зробити торт нині потрібен не тільки пекар, а й коваль. В тренді підвісні солодщі у формі кришталевої люстри з живими квітами та міні-тортики ан палочці. І це не межа, Кондитери роблять торти-портрети й навіть фотоальбоми. Солодкі смаки й форми розкаже шеф столичної кондитерської Все в шоколаді.