Переглянути у мобiльнiй версiї
Українське радіо

Мирослава Соколова

Минулі передачі

  • 20.09.2017 02:00:10
    - Промінь

    Смак життя

  • 19.09.2017 17:11:12
    - Промінь

    М"ясо, рибу, овочі та фрукти й навіть зефір нині готують на грілі. Смаки осінніх пікніків відкриваємо разом з шеф-грілем Олександром Білоусом.

  • 18.09.2017 15:11:14
    - Промінь

    Чи впливає зачіска на зміни в житті, і яка її сила, якщо це дреди? Сучасні різновиди й трендові напрямки, а також чи може плетіння дред стати мистецтвом% Про все це й більше розкаже майстер плетіння дред й африканських косичок Оксана Ходакова.

  • 13.09.2017 02:00:10
    - Промінь

    Сливи можна зварити з горіхами та какао й буде варення смаку чорносливу в шоколаді. З них можна зробити вино сливянку, а ще поквасити з житньою соломю. Фрукт смакує вяленим в олії та пряних спеціях й мало кому відомо, що сливи бувають чорні величиною персика і, зрештою, навіть є схрещені з персиком сорти слив.

  • 12.09.2017 17:11:12
    - Промінь

    Сливи можна зварити з горіхами та какао й буде варення смаку чорносливу в шоколаді. З них можна зробити вино сливянку, а ще поквасити з житньою соломю. Фрукт смакує вяленим в олії та пряних спеціях й мало кому відомо, що сливи бувають чорні величиною персика і, зрештою, навіть є схрещені з персиком сорти слив.

  • 11.09.2017 15:11:14
    - Промінь

    В Ураїні понад 22 ВУЗи які готують спеціалістів для лісової галузі, хоча раніше їх було лише 2 й вони готували фахівців ще й для Молодови та Далекого Сходу. Чим зумовелено збільшення кількості навчальних закладів, які нові професії є в цій галузі та що повинен вміти і знати сучасний лісівник? Про це та підсумки вступної кампанії на спеціальність поговоримо з директором навчально-наукового Інституту лісового і садово-паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування України Петром Лакидою.

  • 06.09.2017 02:00:10
    - Промінь

    Кизил можна така законсервувати, що смакуватиме як оливки. Як ще їсти кизил, щоб було смачно і корисно? Про смаки кизилу в програмі "Смак життя" розкаже Сергій Ольшанський - фермер із Запоріжжя, який має 10,5 тисяч дерев кизилу. Це найбільший сад кизилу не тільки в Україні, а як стверджує власник,- навіть у світі.

  • 05.09.2017 17:11:12
    - Промінь

    Кизил можна така законсервувати, що смакуватиме як оливки. Як ще їсти кизил, щоб було смачно і корисно? Про смаки кизилу в програмі "Смак життя" розкаже Сергій Ольшанський - фермер із Запоріжжя, який має 10,5 тисяч дерев кизилу. Це найбільший сад кизилу не тільки в Україні, а як стверджує власник,- навіть у світі.

  • 04.09.2017 15:11:14
    - Промінь

    В понеділок, 4 вересня, Азбука реальності запросить своїх слухачів до польоту. Нехай віртуально, але зі справжнім льотчиком. Гостем ефіру буде штурман морської авіації, а нині інструктор авіашколи Григорій Чорний. Мова піде про новий навчальний рік в авіашколі для підлітків.

  • 30.08.2017 02:00:10
    - Промінь

    Для смачної страви потрібні смачні продукти. Чи все, що самчне корисне? Хто слідкує за якістю продуктів і чи є вплив на виробників? На скільки якісні смаколики крафтових виробників і чи все якісне, що має позначку "еко"? Як обирати смачне і якісне розкаже Ніна Кільдій, керівник відділу тестування Центру споживчих експертиз "Тест".