Переглянути у мобiльнiй версiї
Українське радіо

Мирослава Соколова

Наступні передачі

  • 29.05.2017 15:11:14
    - Промінь

    Професію, яку дослідить Азбука реальності в понеділок, сприймають по різному. Одні кажуть, що це рятівник у наш час забрудненого довкілля й безлічі недуг. Інше, що це - шахрайство. Мова про гомеопатію. Розумну середину наші слухачі зможуть знайти для себе самі. Допоможе розібратись в нюансах гомеопатії професіонал цієї справи і науки Вєроніка Князєва, лікар-гомеопат.

Минулі передачі

  • 24.05.2017 02:00:10
    - Промінь

    Є вулична мода, а є вулична їжа. Спробуємо обєднаємо ці поняятя в модну вуличну їжу. А от яка на смак наша вулична їжа і які українські страви легко адаптувати до вулиці? Це вже інградієнти для розмови в програмі Смак життя.

  • 23.05.2017 17:11:12
    - Промінь

    Є вулична мода, а є вулична їжа. Спробуємо обєднаємо ці поняятя в модну вуличну їжу. А от яка на смак наша вулична їжа і які українські страви легко адаптувати до вулиці? Це вже інградієнти для розмови в програмі Смак життя.

  • 22.05.2017 15:11:14
    - Промінь

    Майже 70 відсотків садів України потребують розкорчування і перезакладки саджанцями інтенсивних сортів.Займається цим садівник-агроном інтенсивних плодових садів. Про особливості й перспективи цієї професії розкаже Валентина Лановенко, один із таких профі. В своїх родинних садах вона вирощує саджанці інтенсивних сортів яблунь, груш, горіхів. Приєднуйтесь до розмови

  • 17.05.2017 02:00:10
    - Промінь

    Смак життя. Фрукти чи ягоди перетерті в пюре й висушені з додаванням спецій абож і без них. Такий простий й дуже короткий рецепт наїдку, який стане героємпрограми. Але чи так просто приготувати пастилу, щоб вона вийшло і смачна, і красива. Тим паче. що нинів модіпастилаз трав.овочів. грибіві навіть додавання мяса. Рецепти, слушні поради та розповідь про те, як заробляють крафтові виробники пастили

  • 16.05.2017 17:11:12
    - Промінь

    Фрукти чи ягоди перетерті в пюре й висушені з додаванням спецій абож і без них. Такий простий й дуже короткий рецепт наїдку, який стане героємпрограми. Але чи так просто приготувати пастилу, щоб вона вийшло і смачна, і красива. Тим паче. що нинів модіпастилаз трав.овочів. грибіві навіть додавання мяса. Рецепти, слушні поради та розповідь про те, як заробляють крафтові виробники пастили, слухайте й долучайтесь до розмови сьогодні о 17.10..

  • 15.05.2017 15:11:14
    - Промінь

    В середині травня, а точніше у вихідні другого тижня, щороку відзначають міжнародний день перелітніх птахів. Інформацію про них збирають орнітологи Національних центрів кільцювання птахів різних країн через які ті летять.У нас в Україні такий Центр очолює Анатолій Полуда. Саме він буде гостем Азбуки реальності й розповість, як орнітологи спостерігають за птахами та кільцюють їх.

  • 10.05.2017 02:00:10
    - Промінь

    Гречка - це не тільки каша й суп, а ще котлети, запіканки й навіть йогурт і напої.

  • 09.05.2017 17:11:12
    - Промінь

    Гречка - це не тільки каша й суп, а ще котлети, запіканки й навіть йогурт і напої. Розмаїття смаків королеви круп в Смак життя у вівторок, 9 травня.

  • 08.05.2017 15:11:14
    - Промінь

    Професія діджей для багатьох не серйозна - нічні клуби й порожні балачки. Як же насправді працюють діджеї, як ними стають та заробляють? Про все це й більше розповість Азбука реальності.

  • 03.05.2017 02:00:10
    - Промінь

    Український ферментований іван-чай з бурштином отримав патент. На підході документ на зелений чай й запуск промислового виробництва. Новий виклик чайному імпорту, але цивілізовано кидає родина з Рівного. Який на смак бурштиновий чай розкаже програма Смак життя 2 травня.