Білоруський музикант CHEEV видав україномовний альбом Drama

Білоруський музикант CHEEV видав україномовний альбом Drama

Білоруський музикант Влад Чижиков, відомий як CHEEV, видав перший україномовний альбом Drama. До альбому увійшло дев'ять творів, робота над якими відбувалась у Мінську.

0:00 0:00
10
1x

"Хоча зараз не дуже модно видавати альбоми, але я сам дуже люблю слухати музику альбомами. Мій альбом Drama створювався два з половиною роки з моїм саунд-продюсером Іллею Шкрабо, Gross Music. Ми писали його в Мінську і написали за цей час приблизно п'ятдесят пісень. Лише дев'ять із них увійшли до альбому – вісім українською і одна білоруською. Я хотів зробити так, щоб кожен трек міг бути не лише частиною альбому, але й жити своїм власним життям, як сингл", — розповів артист у ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь". 

Drama є альбомом особистих історій артиста, хоча CHEEV не схильний ділитися особистим.

"Цей альбом присвячений розриву відносин, саморефлексії, розлуці. Кожен трек розкриває кохання з різних боків. Від заперечення до прийняття. Зважаючи на те, що всі пісні написав я сам, це все мої думки. Я, як інтроверт, не дуже люблю ділитися чимось таким, але знайшов легший спосіб це робити — через музику. Це допомагає мені. Наприклад, пісня "Iминiмi" — про стосунки, які вичерпали себе: більше нема про що говорити, немає спільних тем."Гарно так" — про роздуми, чи настільки гарним було рішення розлучитись. А пісня "Драма" про "американські гіркиу" стосунках — то вгору, то вниз", — додав артист.

Після випуску альбому Drama CHEEV зробить перерву у релізах.

"У мене багато матеріалу, але поки що я візьму перерву у випуску нової музики. Не хочу варити одну і ту ж кашу, займатися конвеєром. Я точно знаю, що мій новий альбом буде стилістично іншим. Все може ще змінитися, але зараз нові демо-записи звучать трохи агресивніше. Я експериментую з різними стилями, але подивимося, що вийде з цього", — розповів CHEEV у ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь". 

Фото: facebook.com/vladcheev