Блакитні тіні, штучна засмага та "йога скін": тренди мейк-апу літа–2019

Блакитні тіні, штучна засмага та "йога скін": тренди мейк-апу літа–2019

Про б’юті тренди літа–2019 в ефірі програми "Модний сезон" на Радіо Промінь розповіла її ведуча Марія Сизон.

Ведуча:

Марія Сизон

Кудись збираєтеся? Не поспішайте! Додамо декілька останніх штрихів вашому образу і просто зараз візьмемо на озброєння найгарячіші б’юті тренди літа 2019.

Що таке йога, пояснювати не буду. Думаю, ви й так добре знаєте. А от що таке yoga skin? Те, що це дуже модно, зараз вас переконаю! Все просто: "йога скін" – це різновид макіяжу.

Якщо, створюючи "гласс скін" ми хочемо досягти ефекту немовби "скляної шкіри", то тут наша мета — свіженьке, блискуче обличчя, наповнене світлом зсередини, як після занять йогою. Такий собі натуральний блиск. Але не плутати з жирним блиском!

Цей вид мейк-апу винайшла візажистка Сара Хілл, а безліч модниць світу вправно (чи не дуже) намагаються повторити. — не замаскувати недоліки, а досягти ефекту зволоженої шкіри. Запасіться терпінням, адже такий мейк роблять аж у 8 етапів! Спершу наноситься засіб догляду, потім тонким шаром тональний, потім тон змішується з олійкою для шкіри… Краще шукайте в інстаграм хештег #yogaskinі пройдіть ці 8 етапів разом з іншими дівчатами. Результат вас здивує!

Другий тренд – засмаглий мейк! Як ви розумієте, надмірна засмага не має нічого спільного зі здоров’ям. Тому замість того, щоб згорати на сонці, намалюйте собі засмагу. У пригоді стануть золотаві та світло коричневі тіні, блискучі хайлайтери та рум’яна, і ще пудра, на кілька відтінків темніша за ваш природний колір шкіри.

І наостанок, про тренд для модних сміливиць! Мабуть, років 10 ми боялися малювати блакитні тіні, просто тому, що одним необережним рухом можна зіпсувати образ в цілому. Такий макіяж очей знову в моді — зверніть увагу на відтінки ультрамарин та тіфані. І байдуже якого кольору ваші очі — експериментуйте!

Раніше журналістка розповіла про модні тренди літа–2019.