"І мертвим, і живим…" Ольги Богомолець – "ПоліТроль" аналізує програми кандидатів у президенти

"І мертвим, і живим…" Ольги Богомолець – "ПоліТроль" аналізує програми кандидатів у президенти

Радіо Промінь і Школа політичної аналітики Могилянки презентують радіосеріал "ПоліТроль". Молодіжну складову програм кандидатів у президенти аналізують через призму гумору та легкої сатири двоє політичних тролів.

Серія 3

"І мертвим, і живим, і ненародженим…" Ольги Богомолець

Режисер політичних студій Станіслав Шулімов:

– Жінка з медичним серцем і музичною душею та президентськими амбіціями у нас претендує на роль Жанни д’Арк. Готуємо бинти та бандажі.

Богомолець Ольга Вадимівна, співачка романсів і активістка боротьби з родимками не оминула політичної інфекції. У 2014 році Ольга Богомолець була обрана до парламенту за списками Блоку Петра Порошенка і є радницею президента з гуманітарних питань.

Голова комітету Верховної ради з питань охорони здоров’я стала відомою завдяки затятій боротьбі з нинішньою в.о. Міністра охорони здоров’я Уляною Супрун. Тому має "дуже гарну" репутацію серед громадянського суспільства.

Богомолець пише багато наукових праць і має патенти на винаходи у сфері дерматології. Капітан запасу медичної служби і просто майстриня на всі руки.

Володіє непоганим замком Радомишль. Тому якщо стане президентом, то відпочивати народу – або тільки тим, хто за неї проголосує – буде, де.

Має 8 квартир та не мала земель. Але ви це й так знаєте – журналісти писали чимало статей стосовно цього.

Популярності собі також додала захистом своєї супердисертації, яку захищала аж 5 годин і яку багато хто назвав "ненауковою".

Має досить судів з активістами. Тому, якщо не проголосуєте, може засудити. А може, й ні.

ПоліТроль Антон Суслов:

– Ця кандидатка, як і попередні, також не оминула своєю увагою Україну, і вона так само підібрала дуже гарний епітет. В неї Україна "хвора". Принаймні, до того, як пані Ольга стане президентом, це точно.

Мабуть, коли пані Ольга писала програму, вона відчула себе трошки Шевченком. Бо вона написала, що якщо вона не стане президентом, нація зникне через 180 років. У неї тут складна аргументація, звісно ж. Але це така програма "І мертвим, і живим, і ненародженим…"

Разом з тим, вона говорить не тільки про майбутнє, але і про теперішнє, і навіть трошки з орієнтацією на молоде покоління. Наприклад, пані Ольга обіцяє скасувати усі паперові довідки, принаймні в сфері охорони здоров’я. Я не знаю, чи пані Ольга, як голова відповідного комітету Верховної ради, знає про це, але у Міністерстві охорони здоров’я вже працює чудова і наполеглива пані Анастасія, яка цим активно займається.

Мене, як представника молоді, дуже засмучує, що наприкінці програми пані Ольга згадує ті групи людей, на які орієнтується. Вона згадує, що той, хто працює на державу, отримає своє, пенсіонери отримають пошану, бізнес отримає вдячність… У мене абсолютно логічне питання: а що отримає молодь?

У попередніх серіях:

Серія 1. Геннадій Балашов та філософський камінь.

Серія 2. Роман "Трансформер" Безсмертний.

 

Радіосеріал "Політроль" проаналізує передвиборчі програми усіх 44-ох кандидатів у президенти України. Слухайте в ефірі Радіо Промінь по буднях о 9:40.

Фото Facebook.com