Загиблих на Донбасі росіян ховають на місці скотомогильника

Загиблих на Донбасі росіян ховають на місці скотомогильника

Російсько-окупаційні війська на окупованій території Донецької області ховають загиблих і померлих від ран громадян РФ на місці колишнього скотомогильника.

Про це поінформував під час брифінгу речник Міноборони Дмитро Гуцуляк із посиланням на дані розвідки, повідомляє Укрінформ.

"За даними розвідки, т.зв. військовослужбовці однієї з частин 1 АК окупантів стали свідками прихованого поховання на місці колишнього скотомогильника загиблих і померлих від ран громадян Росії, які раніше проходили так звану службу у їхньому підрозділі", - сказав речник.

За його словами, внесення "командуванням частини" цих похованих до списків дезертирів та осіб, які самовільно залишили місце служби, викликало обурення у багатьох бойовиків. Внаслідок цього сім’ям похованих військовослужбовців не повідомлялось про їх загибель, і відповідні виплати не нараховувались.

Нагадаємо, окупаційні війська активізувалися по всій лінії зіткнення. З-поміж бойовиків є чимало загиблих і поранених. Сьогодні українська розвідгрупа взяла у полон 3 бойовиків, одного ліквідувала.