З нагоди закриття фан-зони Євробачення відбулася прес-конференція (аудіо)

З нагоди закриття фан-зони Євробачення відбулася прес-конференція (аудіо)

Попри те, що "Євробачення-2018" у португальському Лісабоні не принесло Україні перемоги, український представник Melovin здобув успіх у глядачів.

Про це йшлося сьогодні на прес-конференції з нагоди закриття фан-зони пісенного конкурсу, яка діяла в телецентрі "Олівець".

Докладніше — Віолетта Карлащук:

"Після повернення додому із Лісабона Меловін взявся до роботи і почав записувати новий студійний альбом, - про це він розповів під час прес-конференції. За його словами, загалом, на репетиціях, у півфіналі та гранд-фіналі свою конкурсну пісню він виконав 15 разів. Виступом задоволений, а результати, каже, дещо здивували. Не розуміє, чому суддівські оцінки так відрізнялися від глядацьких — говорить Меловін.

Вболівати за українського представника на цьогорічному Євробаченні кожен охочий міг у фан-зоні, що її облаштували у телецентрі "Олівець". Тут транслювали півфінал і гранд-фінал конкурсу, і вболівальники могли відчути атмосферу пісенного свята. Окрім цього, тут були представлені виставки костюмів і нагород артистів, які брали участь в Євробаченні минулих років, також працювали інтерактивні зони, де можна було ознайомитися з історією конкурсу. Проводилися зустрічі із артистами. Фан-зона була організована на найвищому рівні, - сказала посол Португалії в Україні Марія Кріштіна Серпа ди Алмейда.

Нагадаємо, у фіналі Євробачення-2018 представник від України співак Меловін посів 17 місце. Від журі він отримав 11 балів і 119 балів - від глядачів. Перемогла у пісенному конкурсі учасниця з Ізраїлю Нетта з піснею Тоу".

Віолетта Карлащук. Українське радіо.

Прослухати репортаж

 

Хочеш знати більше - слухай новини на Українському радіо!