Стало відомо, коли закінчиться Операція Об'єднаних сил на Донбасі

Стало відомо, коли закінчиться Операція Об'єднаних сил на Донбасі

Президент України Петро Порошенко стверджує, що Операція Об'єднаних сил і протистояння агресії Росії завершаться тоді, коли буде звільнено останній клаптик української землі на Донбасі та в окупованому Криму.

Відповідне повідомлення оприлюднила прес-служба Глави держави.

"Можете задати мені питання: а коли закінчиться протистояння агресії? Я вам дам абсолютно чітку відповідь: АТО закінчилося, а протистояння агресії, відсіч російському агресору завершиться тоді, коли буде звільнено останній клаптик української землі. При чому як на території Донецької та Луганської областей, так і на території окупованого Криму. Це принципова наша позиція", - зауважив український гарант.

Україна боротиметься за кожний клаптик землі та за кожного українця, який перебуває на окупованій території в жахливих гуманітарних умовах. Адже всім вже зрозуміло, чим загрожує кожному українцю, який опинився на окупованій території, "русская весна" та "русский мир", додав Петро Порошенко.

Нагадаємо, 30 квітня 2018 року Президент заявив, що в Україні офіційно завершилася Антитерористична операція в Донецькій та Луганській областях, яка розпочалася 13 квітня 2014 року. На зміну АТО офіційно прийшла Операція Об’єднаних сил.