Фейгін та Полозов привітали Ільмі Умерова із 60-річчям

Фейгін та Полозов привітали Ільмі Умерова із 60-річчям

Адвокат Марк Фейгін, який захищає заступника глави Меджлісу Ільмі Умерова, та адвокат Микола Полозов, відсторонений від цієї справи силовиками РФ, привітали Ільмі Умерова із ювілеєм.  

Про це написали в "Facebook" Марк Фейгін та Заїр Смедляєв.
 
"Третього серпня виповнюється 60 років моєму підзахисному Ільмі Умерову. Так буває не завжди, коли захищаєш довірителя не лише як професійний адвокат, а ще і як людина із особистою симпатією. Ільмі-ага - заслужена та шанована людина у Криму, яку переслідують за політичні переконання та безпрецедентну чесність. Зрозуміло, я бажаю йому всього найкращого, і вже ніхто нехай не має сумнівів, що разом із колегами ми його врятуємо. Із Днем народження!", - пише Фейгін. Глава ЦВК Курултаю кримських татар Заїр Смедляєв уточнив у своєму акаунті, що на урочистостях з нагоди ювілею Умерова його спільно привітали Марк Фейгін та Микола Полозов: "Відомі адвокати Микола Полозов та Марк Фейгін вітають Ільмі Умерова із ювілеєм".

Раніше повідомлялося, що в Криму триває "суд" у справі Ільмі Умерова. Після його виступу на телеканалі "АТR" із заявою про те, що Крим - це Україна, російська влада звинуватила його у "закликах до вчинення дій, спрямованих на порушення територіальної цілісності РФ, скоєних із використанням засобів масової інформації та інформаційно-телекомунікаційних мереж (включаючи мережу Інтернет )".

Зазначимо: кримінальну справу було порушено 12 травня 2016 року.