Відчувати жіночу силу: Michelle Andrade випустила сингл "Краля"

Відчувати жіночу силу: Michelle Andrade випустила сингл "Краля"

Співачка Michelle Andrade презентувала свій новий трек "Краля", присвячений темі жіночої сили та впевненості. Це вже не перший раз, коли артистка звертається до теми girl power — схожу тематику вона досліджувала у своєму треку "Mirror". Разом із саундпродюсером Вовою Mazhora, Michelle створила пісню, яка покликана надихнути дівчат на самоповагу та прийняття себе.

"Хочеться, щоб дівчата слухали "Кралю" та відчували свою жіночу силу. Це нагадування, що кожна з нас уже красива і цінна сама по собі", — поділилася Michelle Andrade в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Вперше пісня "Краля" прозвучала влітку на фестивалі Atlas United, де Michelle виконала її разом із командою балету. Саме цей виступ співачка вирішила використати для денс-відео замість традиційного кліпу, підкреслюючи енергію та головну ідею треку.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Michelle Andrade

"У пісні "Краля" я повертаюсь до теми girl power, як колись у треку Mirror. Над новим синглом я знову працювала разом з моїм другом саундпродюсером Вовою Mazhora. Хочеться, щоб дівчата слухали "Кралю" та відчували свою жіночу силу. Бо я задумувала її, як нагадування про те, що кожна з нас уже красива і цінна сама по собі. Нас люблять не за наші досягнення, а просто тому, що ми є. А впевненість у собі з'являється тоді, коли починаєш любити та цінувати себе. Але це усвідомлення прийшло до мене не так давно, в моєму житті було навпаки: всі навколо вірили в мене, а я одна сумнівалася в собі і думала, що я недостатньо хороша. То мені дуже запам'ятався коментар Ріани про те, як вона вдає, що почувається впевненою і безстрашною. Якщо коротко, то fake it till you make it. Я почала створювати навколо себе атмосферу, в якій я б хотіла рухатися вперед. Тоді я почала цінувати себе не тільки за досягнення, а й просто за те, що можу бути собою навіть у важкі моменти. Вперше я заспівала "Кралю" влітку на сцені фестивалю Atlas United. Тоді поруч зі мною була моя команда, дівчата з балету, з якими ми поставили дуже кльові постановки. Тому я вирішила не знімати кліп, а випустити денс відео на пісню саме з виступу, бо воно ідеально передає ідею і енергію треком. Тож, дивіться, відчувайте і пам'ятайте, у кожній з нас живе справжня краля", — розповіла Michelle Andrade в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

У суботу, 14 вересня, о 12:00, Michelle Andrade стане гостею прямого ефіру шоу  "Вікенд нової музики" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у березні Michelle Andrade видала сингл "В твоїх очах".

Також читайте інтервʼю Michelle Andrade: Для мене дуже важливо, щоб моє життя було в моїх руках.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.