Рефлексія на повітряну тривогу: oneWITCH випустила сингл "Zvuk"

Рефлексія на повітряну тривогу: oneWITCH випустила сингл "Zvuk"

oneWITCH Вікторія Родько випустила новий сингл "Zvuk", який є короткою, але потужною музичною рефлексією на повітряну тривогу та емоції в моменті.

"Трек "Zvuk" — це рефлексія людини на повітряну тривогу і емоції в моменті. Найдовша і найсильніша емоція людини триває 12 секунд, і трек сам досить короткий, який відображає потужну енергію і купу емоцій, що ми відчуваємо", — розповіла oneWITCH Вікторія Родько в ефірі Радіо Промінь.

При створенні пісні Вікторія звернулася до своїх підписників у соцмережах з проханням поділитися власними відчуттями під час тривоги. З цих відповідей народився текст пісні. Саунд, створений у співпраці з саундпродюсером DataHead, також дуже динамічний та тригерний, підкреслюючи тему тривоги.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба oneWITCH

"Трек "Zvuk" — це рефлексія людини на повітряну тривогу і емоції в моменті. Найдовша і найсильніша емоція людини триває 12 секунд і трек сам досить короткий, який відображає потужну енергію і купу емоцій, що ми відчуваємо. При створенні цього треку я запитала у своїх підписників у соцмережах, що саме вони відчувають під час тривоги і з цих відповідей народився текст пісні. Сам саунд, який ми створили з саундпродюсером DataHead також дуже динамічний, що являється прямим тригером до тривоги. Кліп знятий в реверсі і всі події розгортаються в зворотному шляху. Кожен герой кліпу відображає різні реакції людей, а кінцева точка - це та сама точка А і відсилки до того, що війна застала нас в найнеочікуваніший момент, коли кожен з нас просто жив своє життя. Зараз ми працюємо над мініальбомом, який має вийти до кінця літа", — розповіла oneWITCH Вікторія Родько в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у травні oneWITCH презентувала сингл "Тримай".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.