Існує інший світ: Blockbaby представив сингл "Життя як є"

Існує інший світ: Blockbaby представив сингл "Життя як є"

Blockbaby випустив нову пісню "Життя як є", яка розповідає про два світи: світ боротьби за існування та світ мирного життя, які не можуть існувати один без одного.

Артист в ефірі Радіо Промінь зазначив, що головна думка пісні полягає в розумінні існування двох паралельних світів, які в майбутньому можуть знову злитися в один, але вже змінений. Пісня має легкий танцювальний біт, що контрастує з глибокими сенсами тексту, підкреслюючи сучасний стан світу.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Blockbaby

"Пісня "Життя як є" про те, що наразі є два світи, які не можуть існувати один без одного. Перший — в якому йде боротьба за існування, і другий, в якому продовжується мирне життя. І якщо один з них перестане існувати, то другий також буде приречений. Незважаючи на всі випробування та біль, треба знаходити сили жити своє життя таке, як воно є. Головна думка в тому, що в якому б світі ти не опинився, ти завжди повинен розуміти, що існує інший. Також в пісні я описую моменти, коли ці два світи знову зіллються в один, але вже все не буде так, як раніше. Також ця пісня є передісторією до мого наступного релізу, де я більше розкрию цю тему. Форма пісні — це легкий танцювальний біт, який в поєднанні з важкими для усвідомлення сенсами ще більше підкреслює контраст, в якому ми знаходимось. Тому обовʼязково поділіться зі мною своїми враженнями і я вірю, що кожен знайде свій відгук в цій пісні", — розповів Blockbaby в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні Stasya та Blockbaby представили спільний трек "Так не буває".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.